Kosmetologi

Kosmetologimme tarjoavat yksilöllistä kauneudenhoitoa ja hemmottelua juuri sinun tarpeisiisi. Anna hyvän olosi näkyä myös ulospäin! Kosmetologimme ovat alansa asiantuntijoita, jotka osaavat valita hoitoihinsa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotesarjat. Voit käyttää pukuhuoneidemme rentouttavaa saunaa ennen tai jälkeen hoitosi!

 

VARAA AIKA

HydraFacial

Markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä, joka yhdistää ihon puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen epäpuhtauksista sekä ihoa kostetuttavien tehoaineiden imeytyksen ennennäkemättömällä tavalla. Laite puhdistaa tehokkaalla alipaineimulla kuolleen ihosolukon, lian sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoitoon on mahdollista lisätä tehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä on ajankäytöllisesti erittäin tehokas. HydraFacial-hoitoon tulevia toivotaan saapuvan paikalle n.10 minuuttia ennen varattua aikaa esitietolomakkeen täyttämiseksi.

 

HydraFacial Clean & Hydrate-hoidot

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoitosarja. HydraFacial- hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ihoa, puhdistaa tehokkaasti ihon musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Clean & Hydrate kasvohoito 25 min 104€ 

Clean & Hydrate – hoito käsivarsille 30 min 104€

Clean & Hydrate – hoito selälle 45 min 104€

Clean & Hydrate- hoito säärille 30 min 104€

Clean & Hydrate-hoito bikinialueelle 30min 104€

Clean & Hydrate kasvohoito + decoltee 55 min 135€

*Rentouttava niska-hartiaseudun hieronta HydraFacialin yhteydessä 15min 19€

 

HydraFacial sarjahoito kasvoille, käsille, selälle tai säärille

6 kertaa 590€

8 kertaa 770€

12 kertaa 1120€

 

HydraFacial Deep Clean-hoidot

Syväpuhdistava hoitosarja, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian hoitomenetelmä puhdistaa musta-ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.  Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

Deep Clean kasvohoito 35 min 144€

Deep Clean – hoito selälle 45 min 144€

Deep Clean kasvohoito + decoltee 55 min 218€

*Rentouttava niska-hartiaseudun hieronta HydraFacialin yhteydessä 15min 19€

 

HydraFacial Deep Clean sarjahoito kasvoille tai selälle

6 kertaa 820€

8 kertaa 1070€

12 kertaa 1550€

 

Hydrafacial Anti Age-hoidot

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuiler peptidiampullia, hyaluroinihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal-happokuorinta.

Anti-Age – kasvohoito 35 min 160€

Anti-Age – kasvohoito + decoltee 55 min 223€

*Rentouttava niska-hartiaseudun hieronta HydraFacialin yhteydessä 15min 19€

 

Hydrafacial Anti-Age sarjahoito kasvoille

6 kertaa 910€

8 kertaa 1190€

12 kertaa 1720€

 

DMK Skin Nutrition-kasvohoidot

50 minutes 115€

DMK Skin Nutrition – sarjan hoidot tekevät muutoksia ihon syvissä solukerroksissa aikaansaaden pitkäaikaisia positiivisia hyötyjä ihon voinnissa. DMK-tuotteet sisältävät sekoituksen puhtaita vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Nämä aktiiviset ainesosat takaavat hehkuvan ihon tasapainon niin sisältä kuin ulkoakin.

Kosmetologi analysoi juuri Sinulle sopivan DMK Skin Nutrition-hoidon ja räätälöi sen ihosi erityisiin tarpeisiin. Rentouttava Skin Nutrition-kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan sekä ihollesi sopivat seerumit ja voiteet.

Pore Refining Nutrition – Tasapainottaa ihoa. Erityinen sekoitus tuotteita syväpuhdistavat, kuorivat ja tasoittavat  ihoa.

Age Defying Hydration Nutrition – Tämä hoito antaa sinulle täyteläisen ja hehkuvan, nuorekkaan ulkonäön. Hoito kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Radiance Boosting Nutrition –  Tämä valoa kasvoille tuova hoito kirkastaa sameaa ihoa. Hoito parantaa kasvojen sävyä tasaisemmaksi ja luo kauniin hehkun ihollesi.

Calming Sensitive Nutrition -Tämä rauhoittava ja ravitseva hoito vähentää ihon punaisuutta ja ärsytystä. Hoidon jälkeen ihosi on terveen ja pehmeän näköinen.

 

DMK- sarjahoito kasvoille:

6 kertaa 655€

8 kertaa 855€

12 kertaa 1242€

 

DMK Enzyme Therapy-kasvohoidot

Entsyymiterapia – 90 minutes 159€ – Uniikki DMK-kasvohoito.  DMK Enzyme Therapy- hoito on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme-naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä. Hoidon yhteydessä saat rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan toiveidesi mukaan.

 

DMK Entsyymiterapia sarjahoito kasvoille:

6 kertaa 900€

8 kertaa 1180€

12 kertaa 1710€

 

Specialty- kasvohoidot

BeAlive Signature 120 minutes / 205€ -Helli ihoasi mahtavalla DMK- ja HydraFacial-hoitojen yhdistelmällä! HydraFacial puhdistaa ihoasi ennennäkemättömällä, kivuttomalla teknologialla, kun taas DMK:n Entsyyminaamio saa ihosi verenkierron heräämään, voimistaa ihoa, sekä auttaa iho-ongelmien hoidossa.

The Lymfa Facial – 80 minutes 139€ – Tämä personoitu kasvohoito edesauttaa ihon kauneutta ja terveyttä pehmeällä, kevyesti rytmitetyllä kosketustekniikalla. Lymfaterapia parantaa ihon sävyä sekä poistaa stressin, vähäisen unen tai ikääntymisprosessin aiheuttamaa vesiturvotusta. Hoito tuo kauniin hehkun iholle ja voi auttaa iho-ongelmien kuten aknen, ruusufinnin ja kuivan ihon hoidossa. Se on myös erinomainen hoito ennen tai jälkeen leikkauksen vähentämään toipumisaikaa.

Balancing Gemstone Facial -80 minutes  139€-  Tämä rentouttava kasvohoito sisältää kuumien ja kylmien kivien kasvohieronnan, joka stimuloi solujen uudistumista, parantaa ja energisoi ihoa samalla edistäen ihon hyvinvointia. Hoito parantaa verenkiertoa, tasoittaa ihon sävyä sekä antaa hehkuvan ihon. Hoito myös rauhoittaa mieltä ja keventää stressiä.

Gentlemen’s Hot Towel Facial – 50 minutes 115€-  Tämä hoito on erityisesti suunniteltu miehille ja heidän iholleen. Virkistävä hoito sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen ja kasvonaamion sekä kevyen kasvohieronnan.

Back Facial – 50 minutes 115€-  Tämä selän kauttaaltaan puhdistava hoito ylettää vaikeisiinkin kohtiin puhdistavalla ja hemmottelevalla otteella. Hoito sisältää kuorinnan, höyrytyksen, syvien ihohuokosten puhdistamisen sekä kosteuttavan selkähieronnan.

 

Express-hoidot- Nämä hoidot ovat ihanteellisia, mikäli kaipaat hemmottelua, mutta sinulla on rajoitetusti aikaa.  – 25 minutes

Express Tension Zone Massage – 55€- Tämä on ideaali hoito, jos sinulla on niska ja hartiat jumissa. Hoito auttaa helpottamaan kireyttä kallonpohjassa, niskassa ja hartioissa lämpimien hoitoöljyjen ja kuumien kivien avulla. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Peppermint Foot Treatment -49€-  Tämä hemmotteleva hoito tarjoaa kevyen kuorinnan, joka poistaa kuivaa ihoa. Hoidossa jalkoihin hierotaan virkistävä piparminttuvoide, joka energisoi jalkoja ja parantaa niiden verenkiertoa. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Facial -69€-  Tämä express-hoito virkistää oloasi takuuvarmasti! Perusteellisen ihonpuhdistuksen jälkeen valitaan juuri sinun ihosi tarpeisiin sopivat seerumit, kosteusvoiteet ja naamio.

Express Facial Massage – 49€- Kasvojen kokonaisvaltainen hieronta kiinteyttää kasvojen ihoa, stimuloi lihaksia sekä parantaa aineenvaihduntaa ja ihon kimmoisuutta. Säännöllinen kasvohieronta hidastaa iän myötä tapahtuvaa lihasten surkastumista ja kasvojen veltostumista. Hieronnan avulla ihon hapensaanti, väri ja yleinen kunto paranevat. Kasvot saavat välittömästi uuden, virkeämmän ilmeen! Hoito sisältää alkupuhdistuksen sekä decolteen, kaulan ja kasvojen ihon hieronnan. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express The Lunchtime Peel -69€-  Tämä express-hoito hyödyntää entsyymejä ja antidioksantteja herättämään samea iho loistoonsa!  (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Eye-Fusion Eye Nutrition – 49€ -Kosteuttava hoito häivyttää juonteita ja kirkastaa katseen. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)


Vartalohoidot

Relaxing Whole Body Massage– 60 minutes 69€ – Kaipaatko hemmottelua arkeesi? Rentouttava kokovartalohieronta auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan keskellä kiireistä arkea. Kokovartalohieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia päästä varpaisiin. Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia ja pehmentää ihoa. Rentoutuneen kehon lisäksi saat rentoutuneen mielen. Hoito voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti aromaattisilla tuoksuilla tai ilman.

 

Blissful Back, Scalp and Sole Treatment -80 minutes 125€-  Tunne helpottava tunne päästä jalkoihin! Rentouttava hieronta selälle, kallonpohjalle ja jaloille toteutetaan käyttämällä kuumia laavakiviä purkamaan jännitystä, pehmittämään kipuja ja keventämään askeliasi.

BeAlive Spa Time – 80 minutes 139€ / 110 minutes 179€ – Valitse itsellesi täydellinen hoitokokonaisuus, tai anna kosmetologimme valita se puolestasi! Valitse 2 haluamaasi kosmetologihoitoa ihanaksi kokonaisuudeksi! Molemmat hoidot toteutetaan 80 tai110 minuutin sisällä. Valitse seuraavista: Hemmotteleva vartalohieronta, Hot stone-hieronta, Skin Nutrition-kasvohoito, Gentlemen’s hot towel-kasvohoito, Revitalizing Foot treatment tai Pressure point Foot treatment.

 

Käsi- ja jalkahoidot

BeAlive Manicure 25 minutes 35€ – Tämä käsiä hemmotteleva hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn sekä lakkauksen tai minihieronnan.

Pressure Point Foot Rescue Treatment – 50 minutes 79€- Tämä terapeuttinen, virkistävä hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja suolakuorinnalla. Lopuksi seuraa ihana jalkojen hermopisteitä paineleva hieronta, joka parantaa verenkiertoa ja energisoi jalkoja.

Revitalizing Foot Treatment-50 minutes 79€- Tämä ihana jalkahoito sisältää kevyen virkistävän piparminttuisen suolakuorinnan, joka poistaa kuivaa ihoa. Lopuksi koskeuttava piparminttuvoide hierotaan jalkoihin. Hieronta energisoi jalkoja ja parantaa verenkiertoa.

BeAlive Pedicure 60 minutes 84€ – Tämä spa-jalkahoito takaa onnelliset,rentoutuneet jalat. Hoito sisältää jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja lakkauksen sekä rentouttavan jalkahieronnan.


Kulmat & Ripset

Ripsien värjäys 26€ (30min)

Kulmakarvojen muotoilu (kasvohoidon yhteydessä) 21€ (15min)

Kulmakarvojen muotoilu + kulmien värjäys 26€  (30min)

Kulmien ja ripsien värjäys + kulmien muotoilu 36€ (40min)

Vartalosokerointi

Brasilialainen 78€ (45min)

Brasilialainen (säännöllinen käynti 3-6 viikkoa) 71 € (45min)

Bikini 32€ (30min)

Kainalot 29€ (30min)

Sääret 52€ (45min)

Reidet 52€ (30min)

Käsivarret 36€ (30min)

Selkä 52€ (30-45min)

Rintakehä 52€ (30-45min)

Ylähuuli&nenä 19€ (15min)

Kasvot (ylähuuli, leuka, posket) 32€ (30min)

 

Meikkauspalvelut

Päivämeikki 65€,

Ilta/juhlameikki 90€ (sis. irtoripset)

Häämeikki 150€ (sis.koemeikin)

 

VARAA AIKA

 

Aikojen peruutukset tulee tehdä  viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä omilla tunnuksilla ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme normaalin maksun.