Olet tässä: EtusivuMinttu

Fitnessmallit –Terveellisemmän ulkonäön puolesta

bealive johanna1bealive janni1Nuoret naisemme ovat tarkoin valittuja ahkerasti töitä tekeviä PR-henkilöitä ja malleja. Meille tärkeintä on asiakkaidemme erilaisten liikunta ja terveys tuotteiden, palvelujen ja tapahtumien myynti, sekä niistä myönteisen mielikuvan antaminen eri kohderyhmille. Olemme Suomen ensimmäinen mallitoimisto joka tarjoaa ainoastaan urheilullisia malleja kuvauksiin ja PR-töihin.

Takaamme, että mallimme ovat urheilullisen ja terveellisen ulkonäkönsä lisäksi sosiaalisia ja elämäniloisia työntekijöitä. Haluamme mallimme työskentelevän pääsääntöisesti tapahtumissa jotka ovat urheilullisia ja selkeästi hyvinvointiin liittyviä.

Toimimme yhteistyössä Fitnessmalli-kisan järjestäjän Janni Hussin (Fitnessmalli 2010) kanssa. Yhteistyömme tarjoaa Fitnessmalli- kisan voittajalle mallisopimuksen.

Ota yhteyttä sopiaksesi teidän tuotteellenne ja tilaisuuteenne sopivien mallien käytöstä.

Lue lisää Johannasta Lue lisää Jannista Lue lisää Marista Lue lisää Mintusta

Minttu

rsz minttufm19Minttu on luonnonkaunis nainen, joka on hehkeän ja raikkaan urheilullisen ulkonäkönsä lisäksi valoisa, reipas ja täsmällinen nainen. Hän työskentelee tällä hetkellä lentoemäntänä ja nauttii työssään eniten erilaisten ihmisten tapaamisesta. Vapaa-ajalla Minttu viihtyy parhaiten lenkkipolulla tai kuntosalilla.

Urheilu on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja siitä on muodostunut Mintulle elämäntapa. Minttu harrasti nuoruudessaan 9 vuotta jalkapalloa ja 5 vuotta ringetteä sekä pienestä lapsesta asti yleisurheilua aikuisikään asti. Hän kokeili kaikkia yleisurheilulajeja, mutta pituushyppy ja kolmiloikka tuntuivat hänestä eniten omalta lajilta. Vaikka Minttu ei ole enää kilpaurheilussa mukana, on se jättänyt häneen halun kehittyä urheilun parissa. Minttu on myös innostunut muista urheilulajeista, hän on pelannut salibandyä, sulkapalloa ja tennistä sekä käynyt potkunyrkkeilemässä.

Koko ikänsä urheilun parissa eläneenä hän myös omalla kohdallaan tietää urheilun merkityksen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Minttu sopii erinomaisesti monipuolisen urheilutaustansa ansiosta edustamaan mihin tahansa työhön, jossa halutaan painoittaa liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Hän on tehnyt lentoemäntä töiden lisäksi paljon tuotepromootioita ja kuvauksia (mm. Häälehti).

Viimeksi päivitetty 05.04.2014 08:27

Ajankohtaista

Kuukauden intensiivinen

Asiakas13 krt/vko (12krt), yht. 550€

2 kuukauden paketti

Asiakas2Tapaaminen 2krt viikossa  
yht. 850€ (norm. 1200€)

Viisi tapaamistaAsiakas3

Neljän tapaamisen hinnalla yht. 300 €

Ylös