Olet tässä: EtusivuMinttu

Fitnessmallit

bealive johanna1bealive janni1Urheilulliset mallimme ovat tarkoin valittuja PR-henkilöitä ja malleja. Meille tärkeintä on asiakkaidemme erilaisten liikunta ja terveys tuotteiden, palvelujen ja tapahtumien myynti, sekä niistä myönteisen mielikuvan antaminen eri kohderyhmille. 

Kaikki mallimme ovat sporttisen ulkonäkönsä lisäksi positivisia ja vastuuntuntoisia työntekijöitä. Haluamme meidän kautta varattavien mallien työskentelevän pääsääntöisesti tapahtumissa jotka ovat urheilullisia ja selkeästi hyvinvointiin liittyviä.

Toimimme yhteistyössä Fitnessmalli-kisan järjestäjän Janni Hussin (Fitnessmalli 2010) kanssa.

Ota yhteyttä sopiaksesi teidän tuotteellenne ja tilaisuuteenne sopivien mallien käytöstä.

Lue lisää Johannasta Lue lisää Jannista Lue lisää Marista Lue lisää Mintusta

Minttu

rsz minttufm19Minttu on luonnonkaunis nainen, joka on hehkeän ja raikkaan urheilullisen ulkonäkönsä lisäksi luonteeltaam valoisa persoona, joka viihtyy parhaiten lenkkipolulla tai kuntosalilla.

Urheilu on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja siitä on muodostunut Mintulle elämäntapa. Minttu harrasti nuoruudessaan 9 vuotta jalkapalloa ja 5 vuotta ringetteä sekä pienestä lapsesta asti yleisurheilua aikuisikään asti. Hän kokeili kaikkia yleisurheilulajeja, mutta pituushyppy ja kolmiloikka tuntuivat hänestä eniten omalta lajilta. Vaikka Minttu ei ole enää kilpaurheilussa mukana, on se jättänyt häneen halun kehittyä urheilun parissa. Minttu on myös innostunut muista urheilulajeista, hän on pelannut salibandyä, sulkapalloa ja tennistä sekä käynyt potkunyrkkeilemässä.

Koko ikänsä urheilun parissa eläneenä hän myös omalla kohdallaan tietää urheilun merkityksen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Minttu sopii erinomaisesti monipuolisen urheilutaustansa ansiosta edustamaan mihin tahansa työhön, jossa halutaan painoittaa liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Hän on tehnyt lentoemäntä töiden lisäksi paljon tuotepromootioita ja kuvauksia.

Viimeksi päivitetty 21.01.2015 20:13

Pakettihinnat

Neljä tapaamista

Asiakas1279 (norm.320€)

2 kuukauden paketti:

Asiakas2Tapaaminen 1krt/vko 8 viikon ajan 559(norm.640€)

3 kuukauden paketti
Asiakas3

Tapaaminen 1krt/vko 12 viikon ajan 779(norm.960€)

Ylös