Palvelut

Kuntosali

Moderni kuntosalimme tarjoaa kaiken tarvittavan aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun. Täysin uudistetut tilat ja laadukkaat TechnoGymin cardio- ja kuntosalilaitteet takaavat onnistuneen treenikokemuksen!

Personal trainer

Personal trainerimme auttavat sinua voimaan paremmin. He ohjaavat sinua liikunnallisia tavoitteitasi kohti ottaen huomioon nykyisen toiminnallisen tasosi. Personal traineriemme avulla saat lisättyä urheilun mukaan hetkiseenkin arkeen.

Fysioterapia

Fysioterapeuttimme edistävät toimintakykyäsi ja liikkumistasi, myös ennaltaehkäisevästi. Fysioterapeutti auttaa korjaamaan ja tasoittamaan kehossa jo ilmenneitä kipuja ja vaivoja.

Hieronta

Hierojamme tuovat sinulle helpotuksen lihasten jännitys-ja kiputiloihin ja auttavat sinua hemmottelemaan itseäsi kiireen keskellä. Hieronta on erinomainen keino kehonhuoltoon, sillä se ehkäisee rasitusvammoja ja ponnistuspäänsärkyä.

Kosmetologi

Kosmetologimme antavat yksilöllistä kauneudenhoitoa juuri sinun tarpeisiisi. Anna hyvän olosi näkyä myös ulospäin panostamalla itseesi!

Pienryhmä Jooga

Joogaohjaajamme opastavat sinua joogan saloihin. Jooga on harjoitus, jonka tavoitteena on lisätä sinulle voimaa sekä rentoutta. Tunneilla huomio keskittyy oman kehon kuunteluun, hengitykseen ja mielen rauhoittamiseen. Jooga on erinomainen keino kehonhuoltoon, sillä se rentouttaa ja tuo liikkuvuutta. Joogatunnit järjestetään pienryhmille.

Pienryhmä Pilates

Pilatesohjaajamme tunneilla keskitytään kehonhallintaan, tasapainoon ja hengitykseen. Tunnit kehittävät voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Harjoitukset vahvistavat kehoa kokonaisvaltaisesti, mutta erityinen teho kohdistuu keskivartalon syviin lihaksiin.

Allas

Unohda arjen kiireet ja tule rentoutumaan allasosastolle! Hotellin maksuttomalla allasosastolla voit käydä uimassa rauhallisessa ympäristössä, sekä nauttia saunaosaston löylyistä. Saunatiloissa voit rentoutua ja katsella suurista ikkunoista upeaa Töölönlahtea!

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, jota käytetään kiputilojen hoitoon. Akupunktiolla ei ole sivuvaikutuksia, sillä teho perustuu hermoston aktivointiin. Hoito pyrkii palauttamaan kipualueille normaalin toiminnan ja aineenvaihdunnan.

Osteopatia

Osteopatia on tehokas hoitomuoto, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta edistämään ja ylläpitämään terveyttään. Toimintakyvyn parantaminen perustuu osteopaatin tutkintaan tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisista häiriö- ja kiputiloista. Osteopaatti on asiantuntija, jonka opinnoissa korostuu fysiologia,anatomia ja patologia. Hoidot ennaltaehkäisevät vaivoja sekä ohjaavat terveyttä edistäen.

Lounge

Kauniissa lounge-tilassamme voit rentoutua klubilaisten kanssa, nauttia herkullisen palautusjuoman tai tehdä rauhassa töitä.

Pienryhmäharjoittelu

Pienryhmissämme Personal trainer ohjaa tehokkaan treenin samalla ohjaten kaikkia osallistujia tahoillaan. Tunnit sisältävät vaihtelevasti erilaisia ohjelmia, kuten joogaa, pilatesta ja syvävenyttelyä.

Pukuhuoneet

Viihtyisistä pukuhuoneistamme löydät kaiken tarvittavan joka käynnille: hiustenhoito ja muotoilutuotteet, hiusten muotoilulaitteet, ihonhoitotuotteet, peseytymistuotteet ja valikoiman erilaisia tuoksuja.

Saunat

Molemmissa pukuhuoneissamme jäsenet voivat nauttia rentouttavista löylyistä perinteisissä, suomalaisissa saunoissa.