fbpx
BeAlive Health Club

Aloita treenit BeAlive Health Clubilla!

Miltä kuulostaisi treenipaikka, josta saat kaikki palvelut saman katon alta?

Olemme kokonaisvaltainen hyvinvointikeidas, jossa jokaisen hyvinvoinnista huolehditaan ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Saat saman katon alta kaikki liikunta- ja hyvinvointipalvelut, joita tarvitset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin:

▪️puhdas ja eksklusiivinen toimintaympäristö
▪️laadukkaat Technogymin kuntosalilaitteet
▪️erilliset pienryhmätilat
▪️PT- ja fysioterapiapalvelut
▪️hemmottelevat kosmetologi- ja hierontapalvelut
▪️ravintovalmennus
▪️ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta

BeAlive Health Clubin jäsenyys on paljon enemmän kuin pelkkä salijäsenyys. Haluamme luoda kuntosalikokemuksesta ainutlaatuisen ja tämän vuoksi jokaiseen jäsenyyteen kuuluu:
✔️parkkioikeus BeAliven omalla parkkipaikalla
✔️kylpy- ja treenipyyhkeet
✔️Bluetooth-kuulokkeet harjoittelun ajaksi
✔️Magnesiumvesi erillisestä juoma-automaatista
✔️laadukkaat kosmetiikkasarjat pukuhuoneissa
✔️rentouttava sauna
✔️lounge-tilan ja terassin käyttö
✔️kahvi ja tee.

Jäsenyytemme koostuvat DAY, MEMBER ja PREMIUM-jäsenyyksistä (3kk, 6kk ja 12kk). Esimerkiksi Premium-jäsenyytemme kuuluu lisäksi treenijuomat, palauttavat proteiinismoothiet, proteiinipatukat ja kylpytakki jokaisella harjoituskerralla. Treenikokemusta täydentävät sykemittarit, treenivaatteiden pesu ja säilytys sekä oma säilytyslokero. Jäsenyydet alkaen 100 € /kk. Uutena palveluna tarjoamme myös 1kk Member-jäsenyys.

Tarkemmat palvelukuvaukset löydät TÄSTÄ.

Syksyn ETU! Liity jäseneksi 17.11. mennessä, niin saat kaupan päälle PT-ohjauksia. Jokaiseen 6kk jäsenyyteen saat yhden PT-ohjauksen kaupan päälle (edun arvo 100 €) ja jokaiseen 12kk jäsenyyteen saat kaksi PT-ohjausta kaupan päälle (edun arvo 200 €).

Hyvinvointi ja terveys ovat isoja asioita, jonka takia haluamme tukea päätöksentekoa mahdollisimman paljon. Siksi tarjoamme kiinnostuneille ilmaisen tutustumiskäynnin, jonka aikana pääset kokemaan BeAliven kokonaisvaltaisesti. Tule mukaan ja hurmaannu!
Ole meihin yhteydessä:
info@bealive.fi
+358 40 089 6949

Tervetuloa mukaan osaksi BeAliven yhteisöä!