fbpx

Avi jatkaa salien sulkua 28.4.2021 saakka

AVI on tehnyt jatkopäätöksen kuntosalien sulkemisesta ja näin ollen ovemme pysyvät kiinni 28.4.asti. Ilmoitamme luonnollisesti heti, kun saamme avata ovemme taas normaalisti tai jos sulkua jatketaan nyt päätettyä kauemmin.

Hieronta- ja kosmetologipalvelumme pysyvät auki normaalisti; kulku näihin palveluihin tapahtuu terassin kautta.

Vuokraamme tilojamme jäsentemme yksityiselämän piiriin kuuluvan toimintaan myös sulun aikana (AVIn päätöksessä sanotaan näin: ”Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.”). Vuokrausmahdollisuudesta ja siihen liittyvistä rajoituksista voi olla suoraan yhteydessä Johannaan (johanna@bealive.fi)

 

Huomioittehan, että meillä on kahdenlaista vuokraustoimintaa: tilavuokraus tai kuntosalin vuokraus salin ollessa kiinni normaali toiminnalta. Molemmista vaihtoehdoista esittelyt alla ja tilavuokraukseen kattavat kuvat.

 

TILAVUOKRAUS:

Vuokraamme tilojamme ympäri vuoden perjantai-iltaisin klo 19->, lauantaina ja sunnuntaina klo 15 ->. Kaunis ulkoaltaamme isolla terassillla Töölön sydämessä on vuokrattavissa. Hinnaston tilavuokraukseen löydät www.bealive.fi sivuilta kohdasta ”tilavuokraus”. Tilavuokraukseen kuuluu terassin ja ulkoporealtaan lisäksi spa loungen käyttö sekä saunat/suihkutilat (+niissä oleva kosmetiikka). Salin käyttö tilavuokrauksessa on mahdollista vain PT:n ohjauksella (pe-iltaisin+ la/su).

 

Niin kauan kuin kokoontumisrajoitukset ovat voimassa, vuokraamme tilaa maksimissaan 6 hengelle, muuten tilan vuokraus mahdollista 15 hengelle.

 

SALIN VUOKRAUS:

Kaunista, siistiä ja toiminnallista saliamme on mahdollista vuokrata niin kauan kuin olemme suljettuna normaalilta toiminnaltamme. BeAlive Health Clubilta löytyy laadukkaat Technogymin laitteet ja kaikki kovaankiin treenin tarvittava välineistö.

 

Tämä väliaikainen salivuokraus rajoitusten ajan on mahdollista hintaan 100€ / 2 h slotti. Vuokraan kuuluu salin lisäksi suihkutilojen käyttö ja niissä oleva kosmetiikka.  Ulkoporeallas, terassi, spa lounge tai sauna eivät kuulu salin vuokraukseen. Salin vuokraus max 3 hengelle kerralla ja edellytämme sekä varmistamme, että vuokraajat noudattavat AVIn määräyksiä tarkasti.