fbpx
BeAlive Health Club

BeAlive goes ONLINE!

BeAlive goes ONLINE!

LIVETREENIT JATKUVAT TOUKOKUUSSA!

Näinä poikkeusaikoina, haluamme varmistaa, että jokainen pääsee halutessaan treenaamaan myös etänä, kotona tai ulkona luonnossa. Näin ollen olemme työstäneet henkilökuntamme ja personal trainereidemme kanssa seuraavat verkkovalmennukset ja etätreenit sinua varten.

1. BeAlive ONLINE-treenit Facebookissa

BeAliven etätreenit sopivat ihan kaiken tasoisille treenaajille! Harjoittelemme yhdessä ammattitaitoisen personal trainerin kanssa Facebook-livetreenien kautta. Treenejä on luvassa viisi per viikko. Yhden treenin kesto on 30-45 minuuttia ja treenit ovat katsottavissa ryhmässä 24h ajan. Kaikki livetreenit ovat tehtävissä omaa kehon painoa hyödyntäen. Ohjaaja ilmoittaa etukäteen, mikäli treenissä voi hyödyntää välineitä.  Livetreenien aikataulu on seuraava:

  • Maanantaisin kello 18, ohjaajana Emmi
  • Tiistaisin kello 12, ohjaajana Hanna
  • Keskiviikkoisin kello 8.30, ohjaajana Emmi
  • Torstaisin kello 18, ohjaajana Maiju
  • Lauantaisin kello 9.30, ohjaajana Maiju

Osallistuminen on tehty sinulle helpoksi, sillä pääset osallistumaan suoraan oman puhelimesi, tietokoneesi tai ipadin kautta. Saat ammattitaitoisen ja koulutetun personal trainerin suoraan kotiisi etäyhteydellä. Lisäksi Facebook-ryhmän muiden jäsenten tuki ja kannustus auttavat varmasti nostamaan fiilistä ja antavat energiaa!

Lähde mukaan! 1kk ONLINE-treenit nyt hintaan 24,90 €. Osto verkkokaupastamme www.bealive.fi Kampanjat-välilehden takana (osto on sitova).

 

 

2. BeAliven henkilökohtainen valmennus etänä/Personal trainer-verkkovalmennus

Sinulle, joka haluat jatkaa personal trainerin kanssa treenaamista ja omien tavoitteiden saavuttamista ilman lähikontaktia. Nyt se on mahdollista etänä suoritettavan verkkovalmennuksen avulla.

Tunnin yhteinen PT-treeni ohjaajan kanssa Skypen kautta, sinulle sopivana ajankohtana. Tämä valmennus mahdollistaa asiakkaan ja ohjaajan yhteisten treenien jatkumisen olosuhteista huolimatta. Haaviin tarttuu aina myös uusia ideoita ja tekniikoita, joita voit hyödyntää myös yksin treenejä suorittaessa.

PT-verkkovalmennuksen hinta on 59€ / kerta. (osto on sitova)
BeAlive Health Clubin personal trainerit ovat Maiju ja Emmi. Tutustu ohjaajiin tästä.

 

3. Ulkotreenit personal trainerin kanssa raittiissa ulkoilmassa

Sinulle, joka haluat jatkaa personal trainerin kanssa treenaamista ja omien tavoitteiden saavuttamista ulkotreenien muodossa yhdessä ohjaajan kanssa. Tarjoamme tunnin PT-treenit Töölössä, sinulle sopivana ajankohtana. Tämä valmennus mahdollistaa myös liikkeiden tarkan hiomisen yhdessä. Haaviin tarttuu aina myös uusia ideoita ja tekniikoita, joita voi käyttää myös yksin treenatessa.
Ulkotreeni personal trainerin kanssa, hinta 79€ / kerta. (osto on sitova)
BeAlive Health Clubin personal trainerit ovat Maiju ja Emmi

Pidetään hyvinvoinnistamme huolta myös näinä poikkeusaikoina ja huolehditaan toisistamme. Lisätietoa BeAliven ONLINE-paketeista ja ulkotreeneistä valmentajan kanssa saat vastaanotostamme info@bealive.fi tai suoraan ohjaajilta maiju@bealive.fi ja emmi@bealive.fi. Valmennuspaketit ja etätreenit ovat ostettavissa verkkokaupastamme www.bealive.fi.

Be Alive – Stay Alive!