fbpx

BeAlive ja PreHealth aloittaa yhteistyön! Saunat huolletaan!

BeAlive Health Club aloittaa yhteistyön PreHealthin kanssa.

PreHealth on personal trainer palveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys ja on alan edelläkävijä Suomessa. He toimivat tällä hetkellä yhdessätoista eri kaupungissa ympäri Suomea.

 

Yhteistyön tavoitteena on tarjota jäsenillemme ensiluokkaisia pt-palveluita. Lisäksi PreHealthin trainerit järjestävät kuntotestausta ja laativat ruokavalion. He ovat myös kehittäneet voimakkaasti omaa digitaalista tarjontaansa. PreHealthin toiminnan lähtökohtana on korkealuokkaisten pt-palveluiden tarjoaminen ja he ovat nähneet paljon vaivaa huippulaadun varmistamiseksi palveluntarjonnassaan.

 

PreHealthin personal trainerit toimivat osana BeAliven tiimiä ja tämä oli meille keskeinen edellytys yhteistyöhön lähtemiselle. Tulette tapaamaan heitä varmasti BeAlivella!

 

Tiedotamme hinnoittelusta ja pt vaihtoehdoista seuraavien viikkojen aikana!

 

Lue lisää PreHealthin nettisivuilta: www.prehealth.fi

 

Huollamme ja puhdistamme sekä naisten että miesten saunat perusteellisesti. Saunat muodostavat monelle teistä tärkeän osan BeAlivella käyntiä ja haluammekin varmistaa, että saunamme ovat hyvässä iskussa jatkossakin. Saunahuolto tapahtuu  torstaina 28.10 ja naisten sauna on poissa käytöstä silloin 7.00-8.30 ja miesten sauna on poissa käytöstä 8.30-10.30.