fbpx

Tiedote 20.8.

Tiedote 20.8.

 

Elokuu on jo pitkällä, illat pimenevät ja BeAlivella kävijöiden määrä on lähtenyt ilahduttavaan kasvuun. Olemme saaneet myös uusia jäseniä, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleeksi!

 

Syksy ei sen sijaan ole tuonut muutosta siihen, että koronarajoituksia päivitetään. Välillä alati muuttuvissa koronarajoituksissa on vaikea pysyä perässä, mutta yritämme seurata huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia. Taustaksi siis seuraavaa:

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti 18.8, että sosiaali- ja terveysministeriön 17.8 päivätyn ohjauskirjeen mukaan 12.8 tehty ns. turvavälipäätös (katso alla) on edelleen välttämätön.

 

”Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki torstaina 12.8.2021 pääkaupunkiseutua koskevan päätöksen, joka velvoittaa laajasti erilaisten asiakastilojen, kuten kauppojen ja liikuntatilojen, ylläpitäjiä tekemään osallistujille ja asiakkaille mahdolliseksi lähikontaktien välttämisen. Päätös on tulossa voimaan 20.8.2021 ja koskee tiloja, jotka ovat kaikenikäisten asiakkaiden käytössä.”

 

Tekstin selvennyksessä todetaan, että se koskee myös tiloja, jotka ovat vain joidenkin ikäryhmien käytössä.

 

Mitä nämä koukeroiset lauseet sitten tarkoittaa meidän ihanan BeAliven käytännön toiminnan kannalta? Se tarkoittaa sitä, että kaikille jäsenille ja asiakkaille on oltava mahdollisuus säilyttää turvavälit (2 metriä). Pyydämme kaikkia ottamaan muut huomioon erityisesti pukuhuoneissa ja kardiolaitteissa, joissa voi helposti syntyä tilanteita, joissa etäisyys toiseen voi olla alle kaksi metriä pitempiä aikoja. Pukuhuoneiden ja suihkutilojen osalta suosittelemme, että samanaikaisesti tiloissa olisi maksimissaan kolme henkilöä ja toivomme, että tiloissa ei vietettäisi aikaa niin, että muut joutuvat odottelemaan pitkiä aikoja vuoroaan. Valitettavasti koronan takia joudumme esittämään tämän pyynnön vaikka toivommekin että hienoista saunatiloistamme todella nautitaan.

Lisäksi isompien ryhmien käyntiä hotellilta on rajoitettu kolmeen ihmiseen kerralla. Lisäksi tietysti pyydämme, että laitteet pyyhitään huolellisesti käytön jälkeen. BeAlivella on saatavilla pyyhkimiseen tarkoitettuja paperipyyhkeitä ja suihkupulloja, joissa on pesuainetta, monessa eri paikassa.

 

Ystävällisin terveisin,

BeAliven tiimi