Hieronta

Hieronta

Hierojamme tuovat sinulle helpotuksen lihasten jännitys- ja kiputiloihin sekä auttavat hemmottelemaan itseäsi kiireen keskellä. Hieronta on myös erinomainen keino kehonhuoltoon, sillä se ehkäisee ponnistuspäänsärkyä ja rasitusvammoja. Voit käyttää pukuhuoneidemme rentouttavaa saunaa ennen tai jälkeen hoitosi!

Klassinen / urheiluhieronta

Klassinen hieronta tarkoittaa lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhierontaa voi kutsua osaksi lihashuoltoa. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta otteiltaan ja tekniikallaan. Molemmilla hierontatyyleillä pyritään vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistoa kehosta sekä lievittämään stressiä.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erinomainen tapa hoitaa kehoa ja rentoutua. Hieroja lämmittää basalttijoen kiviä ja sijoittaa ne varovasti tiettyihin kohtiin selkää, jotta lihakset purkavat jännitteitä ja rentoutuvat. Kuumakivihieronta on tehokas tapa hoitaa lihaskipua ja särkyä tai vain rentoutua ja nauttia lämpimästä hieronnasta.

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, jota käytetään kiputilojen hoitoon. Akupunktiolla ei ole sivuvaikutuksia, sillä teho perustuu hermoston aktivointiin. Hoito pyrkii palauttamaan kipualueille normaalin toiminnan ja aineenvaihdunnan.

Osteopatia

Osteopatia on tehokas hoitomuoto, joka auttaa edistämään ja ylläpitämään terveyttä. Toimintakyvyn parantaminen perustuu osteopaatin tulkintaan tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisista häiriö- ja kiputiloista. Hoidot ennaltaehkäisevät tehokkaasti vaivoja sekä ohjaavat edistäen terveyttä.

Varaa aika hierontaan!Aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä omilla tunnuksilla ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.