fbpx
BeAlive Health Club

Hyvinvointipäivä BeAlivella sunnuntaina 15.12.!

HYVINVOINTIPÄIVÄ BEALIVELLA 15.12.!

Haluaisitko tulla tutustumaan laadukkaaseen hyvinvointikeskukseemme Töölön sydämessä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä järjestämme hyvinvointipäivän sunnuntaina 15.12. ! Pääset kokeilemaan huippulaadukkaita tilojamme (kuntosali sekä suihku- ja saunatilat), tutustumaan tarkemmin Personal Trainer palveluihimme ja alkuvuoden bootcampeihin sekä mittauttamaan kehonkoostumuksesi. Personal Trainerimme Maiju Riskala pitää päivän aikana kaksi tutustumistreeniä klo 12 – 13 sekä 14 – 15 (otamme molempiin treeneihin max. 8 osallistujaa). Treenin jälkeen pääset herkuttelemaan tuorepuurolla sekä mittauttamaan kehonkoostumuksesi InBody570 -laitteella.

Koko päivän hinta on 25 € (sis. treeni, tuorepuuro, vapaa tutustuminen kuntosaliin sekä kehonkoostumusmittaus). Mikäli haluat tehdä pelkän kehonkoostumusmittauksen hinta on 15 €. Mikäli päätät ostaa salijäsenyyden ja Personal Trainer palveluitamme (PT-sarjakortti, treeniohjelma tai ruokavalio) tai osallistua kevään bootcampille saat treenin, välipalan ja kehonkoostumusmittauksen veloituksetta. Tässä myös ihana lahjaidea jouluksi!

Järjestämme seuraavan kehonkoostumusmittauspäivän helmikuun lopulla, joten mikäli innostut ottamaan itsellesi PT-tunteja tai osallistut alkuvuoden bootcampeille, sinulla on mahdollisuus nähdä konkreettisesti, millaisiin tuloksiin pääset!

HUOM! Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen sekä treeneihin etukäteen osoitteesta info@bealive.fi . Ajat ovat 15 minuutin aikoja klo 10:15 – 15:45 välillä. Lisätietoja saat myös meilitse info@bealive.fi tai maijulottariskala@gmail.com / @maijuriskala

Tervetuloa viettämään kanssamme energinen hyvinvointipäivä!