fbpx

Kartoita kehosi tila!

Tunnetko kehosi tilan?

Osteopaattimme Piia Kaura auttaa sinua kuuntelemaan kehoasi ja ymmärtämään, mitä kehosi viestittää sinulle esim. kivun tuntemuksella. Hän tutkii kehon tasapainoa kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon: kivut, säryt, jumit, nivelten liikelaajuudet, lihaskireydet, lihasepätasapaino, uni/lepo, stressi, kehon jännitystilat, ravinto, suoliston toiminta, työergonomia, ryhti. Tavoitteena on saada kaikki palikat paikalleen.

Mitä osteopaattisessa kehoanalyysissä tehdään?

Osteopaattisessa kehoanalyysissa käydään läpi kehon vaiva-alueet ja lähdetään samalla kyselemään ongelmakohdista hoitokertomusta varten. Niiden avulla kartoitetaan kehosi tilaa. Analyysissa käydään läpi myös liiketestejä, nivelten toimintalaajuuksia, palpoidaan (käsin tunnustellaan) onko kehossa tulehduksia, turvotuksia, lihaskireyksiä. Tämän jälkeen tehdään hoitosuunnitelma: mikä asia on hyvin kehossasi ja mitä voisimme vielä tehdä kehosi hyvinvoinnille.

Osteopaattisessa hoidossa käytetään mobilisaatiota, manipulaatiota, akupunktiota, hierontaa, lihaskalvokäsittelyä tarpeen mukaan sekä katsotaan yhdessä kotihoito-ohjeet  ja täsmäliikkeet  sinun kehollesi. Tarvittaessa osteopaatti voi ohjata myös lääkäriin,vastaanotolle tai labrakokeisiin.

Osteopaattiseen analyysiin on hyvä tulla, jos sinulla on ollut taukoa treeneistä, haluat ennaltaehkäistä loukkaantumisia, tapaturmien ja leikkausten jälkitiloissa tai kun sinulle on kipuja, särkyjä, väsymystä, treeni ei kulje, työuupumusta tai haluat vain tietää miten kehosi voi.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit varata ajan, voit tehdä sen meilitse info@bealive.fi, Timman kautta tai soittamalla 040 089 6949.

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoasi!

 

BeAlive Health Club osteopatia  BeAlive Health Club