fbpx

KORONAN VAIKUTUS BEALIVEN TOIMINTAAN POIKKEUSAIKOINA

Hyvät jäsenet ja asiakkaat,

AVIn viimeisimmän päätöksen johdosta Bealive Health Club muuttaa väliaikaisesti toimintamalliaan 1.3.2021. Haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuden käyttää palveluitamme rajoitetusti ja kontrolloidusti sekä tilanteen vakavuuden että tartuntatautilain huomioon ottaen. Järjestämme tämän mahdollisuuden siten, että BeAlivella on aina maksimissaan 10 henkilöä samaan aikaan ja haluamme noudattaa periaatteita, joiden avulla kaikille taataan ”oma tila” treenata ja käydä peseytymässä. Pyydämme teitä erityisesti huomioimaan muut jäsenet/asiakkaat ja aikaisemmat ohjeistuksemme, jos käytätte puku- ja suihkuhuoneitamme. Olemme rajoittaneet samaan aikaan ko tiloissa olevien henkilömäärän kahteen.

Jos haluaa tulla treenaamaan tai käyttämään muita BeAliven palveluita, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä vastaanottoomme erikseen edellisenä päivänä. Vuorot ovat

Ma-To:

7-9, 9-11, 11-13, 13-15, 15-17, 17-19, 19-21

Perjantaina muuten samat slotit kuin Ma-To, mutta viimeinen vuoro päättyy jo kello 19.

Lauantaisin:

9-11, 11-13, 13-15

Sunnuntaisin:

10-13, 13-15

 

AVIn päätös ei koske kosmetologi- ja hierontapalveluita ja näin ollen nämä palvelut säilyvät ennallaan. Hoitohuoneissa hoidoissa olevia ei lasketa 10 hengen maksimilukumäärään.

Pyydämme huomioimaan seuraavia asioita käydessänne BeAlive Health Clubilla:

-Pyydämme jäseniämme ja asiakkaitamme noudattamaan kahden metrin varoetäisyyttä aina ollessanne BeAlive HealthClubilla. Kuten AVIn tiedotteessa todetaan, kyseessä ovat tilanteet, jotka kestävät yli 15 minuuttia, mutta luonnollisesti lähikontakteja tulee välttää myös lyhyemmissä kontakteissa.

-Lähikontakteja syntyy tiloissamme eniten pukuhuoneissa ja suihkutiloissa. Pyydämme teitä välttämään sitä, että pukuhuoneissa olisi kerralla enemmän kuin kaksi ihmistä. Pyydämme teitä varaamaan aikaa riittävästi, koska joskus vuoroaan päästä pukuhuoneeseen voi joutua odottamaan. Pyydämme teitä myös toimimaan verrattain ripeästi suihku- ja saunatiloissa etenkin ruuhka-aikoina. Suihkussa käyminen treenin jälkeen kotona on tietysti myös hyvä ja ehkä myös vallitsevassa tilanteessa suositeltava vaihtoehto.

– Cardioiden osalta on syytä olla menemättä treenaamaan varatun laitteen viereiseen laitteeseen, koska cardiolaitteemme ovat lähekkäin toisiaan ja usein cardiolaitteissa hengästytään ja niissä vietetään pitkiäkin aikoja. Pyydämme, että osoitatte huomaavaisuutta muita treenaajia kohtaan ja noudatatte varovaisuutta.

– Muissa laitteissa kannattaa myös huomioida varoetäisyydet.

– Spa Loungessa voi odottaa hyvin esimerkiksi hieronnan alkua tai nauttia esim pirtelöt treenin jälkeen, mutta samat varoetäisyydet luonnollisesti pätevät myös Spa Loungessa.

– AVIn laajennettu maskinkäyttösuositus luonnollisesti koskee myös Health Clubiamme, mutta pakkoa siihen ei ole.

– Pyydämme teitä, kuten olemme monesti jo aikaisemmin kirjoittaneet ja kyltit seinillä muistuttavat, käyttämään salilla monessa paikassa saatavilla olevaa käsidesiä säännöllisesti ja puhdistamaan laitteet käytön jälkeen.

– Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne ja myös valvoo yllämainittujen ohjeiden noudattamista.