fbpx
BeAlive Health Club

Koronavirus koskettaa nyt meidän jokaisen arkea!

Hei,

emme ole unohtaneet teitä näinä vaikeina aikoina, toivottavasti ette tekään meitä.
Koronavirus koskettaa nyt meidän jokaisen arkea. Julkisuudessa on keskusteltu paljon koskeeko valtioneuvoston asettamat rajoitukset esim. max henkilömäärän osalta kuntosaleja vai ei? Me päädyimme ratkaisuun, jossa halusimme kunnioittaa hallituksen päätöstä, koska ymmärrämme tilanteen vakavuuden ja sen, että olemme kaikki samassa veneessä.

Haluamme tarjota mahdollisuuden käyttää palveluitamme rajoitetusti ja kontrolloidusti, tilanteen vakavuus huomioon ottaen. Järjestämme tämän mahdollisuuden kuitenkin siten, että BeAlivella on aina maksimissaan 10 henkilöä samaan aikaan paikan päällä ja noudatamme tiukkoja periaatteita, joilla kaikille taataan ”oma tila” treenata ja käydä peseytymässä. Haluamme tarjota tämän mahdollisuuden kahdesta eri syystä: yhtäältä palveluiden tarjoaminen jatkossakin on meille sydämenasia, mutta suhtaudumme maan tilanteeseen vakavasti ja toisaalta syntynyt tilanne muodostaa meille merkittävän taloudellisen takaiskun kulujemme edelleen juostessa. Haluamme myös turvata mahdollisuuksien mukaan yrittäjillemme tilaisuuden harjoittaa ammattiaan ja vastaanottotyöntekijöillemme tehdä työtään, siten kun se nykyisessä tilanteessa on mahdollisimman turvallista.

Olemme tehneet tarvittavat toimenpiteet ja lisänneet salin siivousta sekä desinfiointia entisestään. Lisäksi olemme ohjeistaneet asiakkaitamme, jäseniämme ja henkilökuntaamme tulemaan paikan päälle vain terveinä. Meille oli tärkeää löytää malli, jossa noudatamme ohjeita ja niiden henkeä ja samalla pyrkiä tarjoamaan mahdollisuus asiakkaillemme nauttia loistavasta palvelustamme ja puhtaasta, laadukkaasta paikasta!

Olemme keskiviikosta 18.3. alkaen avoinna arkisin kello 8-18 sekä viikonloppuisin kello 9-15. *muutokset mahdollisia

Verkkokauppamme, bealive.fi, palvelee teitä normaalisti ja haluammekin tarjota teille erikoisetuja kosmetologipalveluihin sekä PT-ohjauksiin. Saat nyt viiden sekä kymmenen kerran PT-sarjakortit sekä seuraavat kosmetologipalvelut -20 % alennuksella:

– HydraFacial: Clean & Hydrate, Deep Clean ja Anti-Age (kasvot) ovh. alk. 109 €
– DMK Entsyymiterapia ovh. 159 €
– BeAlive Special-yhdistelmähoito ovh. 159 €
– BeAlive Signature-yhdistelmähoito ovh. 205 €

Edut löydät verkkokaupastamme Kampanjat-osion alta ja ne ovat voimassa 25.3 asti. Verkkokauppaostot ovat voimassa syyskuun 2020 loppuun asti. (* PT-sarjakortit yksi per asiakas) Hemmottele itseäsi tai ilahduta arjen sankariasi!

Tuetaan ja pidetään toisistamme huolta, yhdessä tästäkin selvitään! – Be Alive –

yst, Johanna, Tero ja BeAliven henkilökunta