Kosmetologi

Kosmetologi

Kosmetologimme tarjoavat yksilöllistä kauneudenhoitoa ja hemmottelua juuri sinun tarpeisiisi. Anna hyvän olosi näkyä myös ulospäin! Kosmetologimme ovat alansa asiantuntijoita, jotka osaavat valita hoitoihinsa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotesarjat. Voit käyttää pukuhuoneidemme rentouttavaa saunaa ennen tai jälkeen hoitosi!

Konsultaatiot

Mietityttääkö sinua miten saisit ihosi voimaan paremmin? Asiantuntijamme kertovat sinulle
yksityiskohtaisesti analyysin avulla mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin.
Konsultaatio sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitosuositukset. Varaukset puhelimitse +358 40 089 6949 / sähköpostitse info@bealive.fi

Kosmetologiimme voit olla yhteydessä meilitse info@bealive.fi tai puhelimitse +358 40 089 6949.

HydraFacial

Markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä, joka yhdistää ihon puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen epäpuhtauksista sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytyksen ennennäkemättömällä tavalla. Laite puhdistaa tehokkaalla alipaineimulla kuolleen ihosolukon, lian sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoitoon on mahdollista lisätä tehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä on ajankäytöllisesti erittäin tehokas. HydraFacial-hoitoon tulevia toivotaan saapuvan paikalle n.10 minuuttia ennen varattua aikaa esitietolomakkeen täyttämiseksi.

HydraFacial Clean & Hydrate-hoidot

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoitosarja. HydraFacial- hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ihoa, puhdistaa tehokkaasti ihon musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Deep Clean-hoidot

Syväpuhdistava hoitosarja, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian hoitomenetelmä puhdistaa musta-ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

HydraFacial Anti Age-hoidot

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuiler peptidiampullia, hyaluroinihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal-happokuorinta.

iS Clinical – Fire & Ice kemiallinen kuorinta

Fire & Ice -hoito on iS Clinicalin kehittämä kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Kuorinnan jälkeen iho on heti kuulas, pehmeä ja kaunis, minkä vuoksi hoitoa kutsutaankin myös nimellä ”Red carpet facial”.

Hoidon jälkeen voit laittaa meikkiä eli se on loistava hoito juuri ennen juhlia. Kasvohoito voidaan myös tehdä raskaana oleville ja imettäville naisille.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tehdään joko kertahoitona tai 4–6 kerran sarjahoitona. Kasvohoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Hoidon kesto 30 minuuttia.

DMK Skin Revision-sarja

DMK Skin Revision-ihonhoitosarja perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen sisältä ulospäin.
Danné Montaque Kingin perustama maailmalla tunnetuksi noussut konsepti perustuu ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

DMK Skin Revision -hoidot soveltuvat erilaisille ihotyypeille. Kosmetologimme räätälöivät hoidot aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla. Kosmetologimme antavat sinulle ohjeet ihonhoitorutiineihin myös kotioloihin.

BeAlive Health Clubilta saat ostaa DMK-sarjan tuotteita sinun ihosi tarpeisiin. Kosmetologimme suosittelevat mielellään sinulle soveltuvia kotihoitotuotteita.

BeAlive Kasvohoito

BeAlive Kasvohoito saa ihosi hehkumaan ihotyypillesi sopivan hoitomenetelmän avulla! Kosmetologi analysoi juuri Sinulle sopivan DMK Skin Nutrition-hoidon ja räätälöi sen ihosi erityisiin tarpeisiin. Rentouttava Skin Nutrition-kasvohoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan sekä ihollesi sopivat seerumit ja voiteet. DMK Skin Nutrition – sarjan hoidot tekevät muutoksia ihon syvissä solukerroksissa aikaansaaden pitkäaikaisia positiivisia hyötyjä ihon voinnissa. DMK-tuotteet sisältävät sekoituksen puhtaita vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Nämä aktiiviset ainesosat takaavat hehkuvan ihon tasapainon niin sisältä kuin ulkoakin.

Puhdistava Kasvohoito – Tasapainottaa ihoa. Erityinen sekoitus tuotteita syväpuhdistavat, kuorivat ja tasoittavat ihoa.

Kosteuttava Kasvohoito – Tämä hoito antaa sinulle täyteläisen ja hehkuvan, nuorekkaan ulkonäön. Hoito kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Kirkastava Kasvohoito – Tämä valoa kasvoille tuova hoito kirkastaa sameaa ihoa. Hoito parantaa kasvojen sävyä tasaisemmaksi ja luo kauniin hehkun ihollesi.

Rauhoittava Kasvohoito – Tämä rauhoittava ja ravitseva hoito vähentää ihon punaisuutta ja ärsytystä. Hoidon jälkeen ihosi on terveen ja pehmeän näköinen.

DMK Entsyymiterapia

Uniikki DMK hoito – DMK Enzyme Therapy -hoito on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme -naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä.

Erikoiskasvohoidot

BeAlive Signature kasvohoito – BeAliven Signature-kasvohoito saa aikaan uskomattomia tuloksia! Helli ihoasi mahtavalla DMK- ja HydraFacial-hoitojen yhdistelmällä. HydraFacial puhdistaa ihoasi ennennäkemättömällä, kivuttomalla teknologialla, kun taas DMK:n Entsyyminaamio saa ihosi verenkierron heräämään, voimistaa ihoa, sekä auttaa iho-ongelmien hoidossa. Tällaista hoitokokonaisuutta ei ole muualla saatavilla.

BeAlive Special
BeAlive Special -kasvohoidossa yhdistyvät kaksi tehokasta hoitoa: HydraFacial -ihonpuhdistus ja Fire & Ice happokuorinta! Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, HydraFacial ihonpuhdistuksen, kosteuttavan hyaluronihapponaamion ja viimeistelevät loppuvoiteet.

Fire & Ice hoito on iS Clinical sarjan kehittämä kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Kuorinnan jälkeen iho on heti kuulas, pehmeä ja kaunis, jonka takia hoitoa kutsutaan myös nimellä ”Red carpet facial” eli julkkisten kasvohoitona ennen tärkeitä juhlia. HydraFacial hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia puhdistaa tehokkaasti musta- ja valkopäät ihohuokosista. Tämä yhdistelmä puhdistaa ihon tehokkaasti. Hoidon kesto 60 minuuttia.

Kulmat & Ripset

Ripsien kestovärjäys
Kulmakarvojen kestovärjäys
Kulmakarvojen muotoilu

Aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä omilla tunnuksilla ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Varaa aika kosmetologille!