Kosmetologi

Kosmetologi

Kosmetologimme tarjoavat yksilöllistä kauneudenhoitoa ja hemmottelua juuri sinun tarpeisiisi. Anna hyvän olosi näkyä myös ulospäin! Kosmetologimme ovat alansa asiantuntijoita, jotka osaavat valita hoitoihinsa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotesarjat. Voit käyttää pukuhuoneidemme rentouttavaa saunaa ennen tai jälkeen hoitosi!

Konsultaatiot

Mietityttääkö sinua miten saisit ihosi voimaan paremmin? Asiantuntijamme kertovat sinulle
yksityiskohtaisesti analyysin avulla mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin.
Konsultaatio sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitosuositukset. Varaukset puhelimitse +358 40 089 6949 / sähköpostitse info@bealive.fi

Kosmetologinamme toimii sairaanhoitaja / kosmetologi Emmi Jokinen. Häneen voit olla yhteydessä meilitse emmi@bealive.fi tai puhelimitse +358 40 090 3247. Kosmetologipalveluja tarjoaa myös kosmetologi Sabrina Mervasto, joka palvelee sinua myös ruotsiksi. Sabrinan tavoitat sabrina@bealive.fi

HydraFacial

Markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä, joka yhdistää ihon puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen epäpuhtauksista sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytyksen ennennäkemättömällä tavalla. Laite puhdistaa tehokkaalla alipaineimulla kuolleen ihosolukon, lian sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoitoon on mahdollista lisätä tehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä on ajankäytöllisesti erittäin tehokas. HydraFacial-hoitoon tulevia toivotaan saapuvan paikalle n.10 minuuttia ennen varattua aikaa esitietolomakkeen täyttämiseksi.

HydraFacial Clean & Hydrate-hoidot

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoitosarja. HydraFacial- hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ihoa, puhdistaa tehokkaasti ihon musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Deep Clean-hoidot

Syväpuhdistava hoitosarja, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian hoitomenetelmä puhdistaa musta-ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

HydraFacial Anti Age-hoidot

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuiler peptidiampullia, hyaluroinihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal-happokuorinta.

iS Clinical – Fire & Ice kemiallinen kuorinta

Fire & Ice -hoito on iS Clinicalin kehittämä kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Kuorinnan jälkeen iho on heti kuulas, pehmeä ja kaunis, minkä vuoksi hoitoa kutsutaankin myös nimellä ”Red carpet facial”.

Hoidon jälkeen voit laittaa meikkiä eli se on loistava hoito juuri ennen juhlia. Kasvohoito voidaan myös tehdä raskaana oleville ja imettäville naisille.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tehdään joko kertahoitona tai 4–6 kerran sarjahoitona. Kasvohoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Hoidon kesto 30 minuuttia.

DMK Skin Revision-sarja

DMK Skin Revision-ihonhoitosarja perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen sisältä ulospäin.
Danné Montaque Kingin perustama maailmalla tunnetuksi noussut konsepti perustuu ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

DMK Skin Revision -hoidot soveltuvat erilaisille ihotyypeille. Kosmetologimme räätälöivät hoidot aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla. Kosmetologimme antavat sinulle ohjeet ihonhoitorutiineihin myös kotioloihin.

BeAlive Health Clubilta saat ostaa DMK-sarjan tuotteita sinun ihosi tarpeisiin. Kosmetologimme suosittelevat mielellään sinulle soveltuvia kotihoitotuotteita.

BeAlive Kasvohoito

BeAlive Kasvohoito saa ihosi hehkumaan ihotyypillesi sopivan hoitomenetelmän avulla! Kosmetologi analysoi juuri Sinulle sopivan DMK Skin Nutrition-hoidon ja räätälöi sen ihosi erityisiin tarpeisiin. Rentouttava Skin Nutrition-kasvohoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan sekä ihollesi sopivat seerumit ja voiteet. DMK Skin Nutrition – sarjan hoidot tekevät muutoksia ihon syvissä solukerroksissa aikaansaaden pitkäaikaisia positiivisia hyötyjä ihon voinnissa. DMK-tuotteet sisältävät sekoituksen puhtaita vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Nämä aktiiviset ainesosat takaavat hehkuvan ihon tasapainon niin sisältä kuin ulkoakin.

Puhdistava Kasvohoito – Tasapainottaa ihoa. Erityinen sekoitus tuotteita syväpuhdistavat, kuorivat ja tasoittavat ihoa.

Kosteuttava Kasvohoito – Tämä hoito antaa sinulle täyteläisen ja hehkuvan, nuorekkaan ulkonäön. Hoito kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Kirkastava Kasvohoito – Tämä valoa kasvoille tuova hoito kirkastaa sameaa ihoa. Hoito parantaa kasvojen sävyä tasaisemmaksi ja luo kauniin hehkun ihollesi.

Rauhoittava Kasvohoito – Tämä rauhoittava ja ravitseva hoito vähentää ihon punaisuutta ja ärsytystä. Hoidon jälkeen ihosi on terveen ja pehmeän näköinen.

DMK Entsyymiterapia

Uniikki DMK hoito – DMK Enzyme Therapy -hoito on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme -naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä. Hoidon yhteydessä saat rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan toiveidesi mukaan.

DMK Muscle Banding

DMK Muscle Banding hoito – 6 kerran sarjahoito joka tehdään viikon välein ja saavutetaan pitkäkestoisia tuloksia. Ikääntymisen merkit johtuvat ihon toiminnan heikkenemisestä. DMK Muscle Banding tekniikalla saadaan kiinteytettyä, kirkastettua ja kiristettyä ihoa asteittain pitkäkestoisilla tuloksilla. Se toimii aktivoimalla lihaksen toimintaa. Hoito stimuloi ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa ja saa aikaan raikkaan ja kimmoisan ihon. Tämä hoito on täydellinen haluatpa sitten palauttaa tai säilyttää ihosi kiinteän nuorekkaan ulkonäön, DMK Muscle Banding on kuin armeja joka tulee ja pysäyttää ihosi ikääntymisen.

DMK Instant Lilft

DMK Instant Lift pikakohotus kasvoille –  täydellinen hoito ennen erikoistapahtumia, kun haluat saavuttaa välittömän WOW- efektin. DMK entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding – naamion yhdistelmä joka kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa heti. Tämä hoito on suosittu ennen isoja juhlia, sillä se tuottaa välittömiä tuloksia.

Erikoiskasvohoidot

BeAlive Signature kasvohoito – BeAliven Signature-kasvohoito saa aikaan uskomattomia tuloksia! Helli ihoasi mahtavalla DMK- ja HydraFacial-hoitojen yhdistelmällä. HydraFacial puhdistaa ihoasi ennennäkemättömällä, kivuttomalla teknologialla, kun taas DMK:n Entsyyminaamio saa ihosi verenkierron heräämään, voimistaa ihoa, sekä auttaa iho-ongelmien hoidossa. Tällaista hoitokokonaisuutta ei ole muualla saatavilla.

BeAlive Special
BeAlive Special -kasvohoidossa yhdistyvät kaksi tehokasta hoitoa: HydraFacial -ihonpuhdistus ja Fire & Ice happokuorinta! Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, HydraFacial ihonpuhdistuksen, kosteuttavan hyaluronihapponaamion ja viimeistelevät loppuvoiteet.

Fire & Ice hoito on iS Clinical sarjan kehittämä kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Kuorinnan jälkeen iho on heti kuulas, pehmeä ja kaunis, jonka takia hoitoa kutsutaan myös nimellä ”Red carpet facial” eli julkkisten kasvohoitona ennen tärkeitä juhlia. HydraFacial hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia puhdistaa tehokkaasti musta- ja valkopäät ihohuokosista. Tämä yhdistelmä puhdistaa ihon tehokkaasti. Hoidon kesto 60 minuuttia.

BeAlive Spa Facial
BeAlive Spa Facial on kirkastava ja kosteuttava, koko kehoa rentouttava hoito. Hoito sisältää hellävaraisen kuorinnan, kosteuttavan kasvonaamion sekä rentouttavan kuumakivihieronnan kasvojen ja decolteen alueelle sekä käsille. Kuorinnan aikana vartalolle asetellaan kuumia kiviä, rentouttamaan kehoa ja mieltä. Hoidon kesto 60 min. Tämä hoito on loistava lahjaidea ystävälle tai itsellesi, kun kaipaat rentoutusta keskelle arjen kiireitä!

Miesten kasvohoito – Tämä hoito on erityisesti suunniteltu miehille ja heidän iholleen. Virkistävä hoito sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen ja kasvonaamion sekä kevyen kasvohieronnan.

Vartalohoidot

Hemmotteleva kokovartalohieronta – Kaipaatko hemmottelua arkeesi? Rentouttava kokovartalohieronta auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan keskellä kiireistä arkea. Kokovartalohieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia päästä varpaisiin. Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia ja pehmentää ihoa. Rentoutuneen kehon lisäksi saat rentoutuneen mielen. Hoito voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti aromaattisilla tuoksuilla tai ilman.

Selän ihonpuhdistus – Tämä selän kauttaaltaan puhdistava hoito ylettää vaikeisiinkin kohtiin puhdistavalla ja hemmottelevalla otteella. Hoito sisältää kuorinnan, höyrytyksen, syvien ihohuokosten puhdistamisen sekä kosteuttavan selkähieronnan.

Käsi- ja jalkahoidot

BeAlive Manikyyri – Tämä käsiä hemmotteleva hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn sekä lakkauksen tai minihieronnan.

BeAlive Jalkahoito – Tämä spa-jalkahoito takaa onnelliset, rentoutuneet jalat. Hoito sisältää jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja lakkauksen tai rentouttavan jalkahieronnan.

BeAlive Pedikyyri – Tämän hoidon jälkeen sinulla on siistit ja huolletut varpaankynnet. Hoito sisältää varpaankynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä lakkauksen ja minihieronnan.

Kulmat & Ripset

Ripsien värjäys
Kulmakarvojen värjäys
Kulmakarvojen muotoilu

Yumi-lashes

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä.  Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Yumi Brows -kulmien laminointi:

Kulmien laminointi tehdään YUMI™ Brows -tekniikalla. Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa

Yumi Brows -kulmien laminointi & Yumi Lashes -kestotaivutus

Vartalosokerointi

Brasilialainen
Bikini
Kainalot
Sääret
Reidet
Käsivarret
Selkä
Rintakehä
Ylähuuli & nenä
Leuka
Kasvot (ylähuuli, leuka, posket)

 

*Teemme sokeroinnit sekä naisille että miehille.

Meikkauspalvelut

Päivämeikki
Ilta/juhlameikki (sis. irtoripset)
Häämeikki (sis. koemeikin)

Aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä omilla tunnuksilla ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Varaa aika kosmetologille!