Kosmetologi

Kosmetologi

Kosmetologimme tarjoavat yksilöllistä kauneudenhoitoa ja hemmottelua juuri sinun tarpeisiisi. Anna hyvän olosi näkyä myös ulospäin! Kosmetologimme ovat alansa asiantuntijoita, jotka osaavat valita hoitoihinsa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotesarjat. Voit käyttää pukuhuoneidemme rentouttavaa saunaa ennen tai jälkeen hoitosi!

Konsultaatiot

Mietityttääkö sinua miten saisit ihosi voimaan paremmin? Asiantuntijamme kertovat sinulle
yksityiskohtaisesti analyysin avulla mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin.
Konsultaatio sisältää ihoanalyysin, hoitosuositukset ja kotihoitosuositukset. Varaukset puhelimitse +358 40 089 6949 / sähköpostitse info@bealive.fi

HydraFacial

Markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä, joka yhdistää ihon puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen epäpuhtauksista sekä ihoa kostetuttavien tehoaineiden imeytyksen ennennäkemättömällä tavalla. Laite puhdistaa tehokkaalla alipaineimulla kuolleen ihosolukon, lian sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Hoitoon on mahdollista lisätä tehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille sekä on ajankäytöllisesti erittäin tehokas. HydraFacial-hoitoon tulevia toivotaan saapuvan paikalle n.10 minuuttia ennen varattua aikaa esitietolomakkeen täyttämiseksi.

HydraFacial Clean & Hydrate-hoidot

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoitosarja. HydraFacial- hoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii ihoa, puhdistaa tehokkaasti ihon musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Deep Clean-hoidot

Syväpuhdistava hoitosarja, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian hoitomenetelmä puhdistaa musta-ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

HydraFacial Anti Age-hoidot

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuiler peptidiampullia, hyaluroinihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal-happokuorinta.

DMK Skin Revision-sarja

DMK Skin Revision-ihonhoitosarja perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen sisältä ulospäin.
Danné Montaque Kingin perustama maailmalla tunnetuksi noussut konsepti perustuu ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

DMK Skin Revision- hoidot soveltuvat erilaisille ihotyypeille. Kosmetologimme räätälöivät hoidot aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset ihonhoidossa saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla. Kosmetologimme antavat sinulle ohjeet ihonhoitorutiineihin myös kotioloihin.

BeAlive Health Clubilta saat ostaa DMK-sarjan tuotteita sinun ihosi tarpeisiin. Kosmetologimme suosittelevat mielellään sinulle soveltuvia kotihoitotuotteita.

Varaa aika kosmetologille!

BeAlive Kasvohoito

BeAlive Kasvohoito saa ihosi hehkumaan ihotyypillesi sopivan hoitomenetelmän avulla! Kosmetologi analysoi juuri Sinulle sopivan DMK Skin Nutrition-hoidon ja räätälöi sen ihosi erityisiin tarpeisiin. Rentouttava Skin Nutrition-kasvohoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvohieronnan sekä ihollesi sopivat seerumit ja voiteet. DMK Skin Nutrition – sarjan hoidot tekevät muutoksia ihon syvissä solukerroksissa aikaansaaden pitkäaikaisia positiivisia hyötyjä ihon voinnissa. DMK-tuotteet sisältävät sekoituksen puhtaita vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Nämä aktiiviset ainesosat takaavat hehkuvan ihon tasapainon niin sisältä kuin ulkoakin.

Puhdistava Kasvohoito – Tasapainottaa ihoa. Erityinen sekoitus tuotteita syväpuhdistavat, kuorivat ja tasoittavat ihoa.

Kosteuttava Kasvohoito – Tämä hoito antaa sinulle täyteläisen ja hehkuvan, nuorekkaan ulkonäön. Hoito kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Kirkastava Kasvohoito – Tämä valoa kasvoille tuova hoito kirkastaa sameaa ihoa. Hoito parantaa kasvojen sävyä tasaisemmaksi ja luo kauniin hehkun ihollesi.

Rauhoittava Kasvohoito – Tämä rauhoittava ja ravitseva hoito vähentää ihon punaisuutta ja ärsytystä. Hoidon jälkeen ihosi on terveen ja pehmeän näköinen.

DMK Entsyymiterapia

Uniikki DMK hoito – DMK Enzyme Therapy-hoito on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme-naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä. Hoidon yhteydessä saat rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan toiveidesi mukaan.

Erikoiskasvohoidot

BeAlive Signature kasvohoito – BeAliven Signature-kasvohoito saa aikaan uskomattomia tuloksia! Helli ihoasi mahtavalla DMK- ja HydraFacial-hoitojen yhdistelmällä. HydraFacial puhdistaa ihoasi ennennäkemättömällä, kivuttomalla teknologialla, kun taas DMK:n Entsyyminaamio saa ihosi verenkierron heräämään, voimistaa ihoa, sekä auttaa iho-ongelmien hoidossa. Tällaista hoitokokonaisuutta ei ole muualla saatavilla.

Lymfa kasvohoito – Tämä personoitu kasvohoito edesauttaa ihon kauneutta ja terveyttä pehmeällä, kevyesti rytmitetyllä kosketustekniikalla. Lymfaterapia parantaa ihon sävyä sekä poistaa stressin, vähäisen unen tai ikääntymisprosessin aiheuttamaa vesiturvotusta. Hoito tuo kauniin hehkun iholle ja voi auttaa iho-ongelmien kuten aknen, ruusufinnin ja kuivan ihon hoidossa. Se on myös erinomainen hoito ennen tai jälkeen leikkauksen vähentämään toipumisaikaa.

Gem stone kasvohoito – Tämä rentouttava kasvohoito sisältää kuumien ja kylmien kivien kasvohieronnan, joka stimuloi solujen uudistumista, parantaa ja energisoi ihoa samalla edistäen ihon hyvinvointia. Hoito parantaa verenkiertoa, tasoittaa ihon sävyä sekä antaa hehkuvan ihon. Hoito myös rauhoittaa mieltä ja keventää stressiä.

Miesten kasvohoito – Tämä hoito on erityisesti suunniteltu miehille ja heidän iholleen. Virkistävä hoito sisältää ihon puhdistuksen, höyrytyksen ja kasvonaamion sekä kevyen kasvohieronnan.

Selän ihonpuhdistus – Tämä selän kauttaaltaan puhdistava hoito ylettää vaikeisiinkin kohtiin puhdistavalla ja hemmottelevalla otteella. Hoito sisältää kuorinnan, höyrytyksen, syvien ihohuokosten puhdistamisen sekä kosteuttavan selkähieronnan.

Express-hoidot

Nämä hoidot ovat ihanteellisia, mikäli kaipaat hemmottelua, mutta sinulla on rajoitetusti aikaa (25 min)

Express Pää-niska-hartia tehohieronta – Tämä on ideaali hoito, jos sinulla on niska ja hartiat jumissa. Hoito auttaa helpottamaan kireyttä kallonpohjassa, niskassa ja hartioissa lämpimien hoitoöljyjen ja kuumien kivien avulla. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Piparminttuinen jalkahoito – Tämä hemmotteleva hoito tarjoaa kevyen kuorinnan, joka poistaa kuivaa ihoa. Hoidossa jalkoihin hierotaan virkistävä piparminttuvoide, joka energisoi jalkoja ja parantaa niiden verenkiertoa. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Kasvohoito – Tämä express-hoito virkistää oloasi takuuvarmasti! Perusteellisen ihonpuhdistuksen jälkeen valitaan juuri sinun ihosi tarpeisiin sopivat seerumit, kosteusvoiteet ja naamio.

Express Kasvohieronta – Kasvojen kokonaisvaltainen hieronta kiinteyttää kasvojen ihoa, stimuloi lihaksia sekä parantaa aineenvaihduntaa ja ihon kimmoisuutta. Säännöllinen kasvohieronta hidastaa iän myötä tapahtuvaa lihasten surkastumista ja kasvojen veltostumista. Hieronnan avulla ihon hapensaanti, väri ja yleinen kunto paranevat. Kasvot saavat välittömästi uuden, virkeämmän ilmeen! Hoito sisältää alkupuhdistuksen sekä decolteen, kaulan ja kasvojen ihon hieronnan. (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Ihon kuorinta – Tämä express-hoito hyödyntää entsyymejä ja antidioksantteja herättämään samea iho loistoonsa! (hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Express Tehohoito silmänympärysalueelle – Kosteuttava hoito häivyttää juonteita ja kirkastaa katseen. (Hoidon voi ottaa minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.)

Vartalohoidot

Hemmotteleva kokovartalohieronta – Kaipaatko hemmottelua arkeesi? Rentouttava kokovartalohieronta auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan keskellä kiireistä arkea. Kokovartalohieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia päästä varpaisiin. Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia ja pehmentää ihoa. Rentoutuneen kehon lisäksi saat rentoutuneen mielen. Hoito voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti aromaattisilla tuoksuilla tai ilman.

Rentouttava jalka-selkä-kallonpohja tehohieronta – Tunne helpottava tunne päästä jalkoihin! Rentouttava hieronta selälle, kallonpohjalle ja jaloille toteutetaan käyttämällä kuumia laavakiviä purkamaan jännitystä, pehmittämään kipuja ja keventämään askeliasi.

BeAlive Spa paketti – Valitse itsellesi täydellinen hoitokokonaisuus, tai anna kosmetologimme valita se puolestasi! Valitse 2 haluamaasi kosmetologihoitoa ihanaksi kokonaisuudeksi! Molemmat hoidot toteutetaan 80 tai 110 minuutin sisällä. Valitse seuraavista: Hemmotteleva kokovartalohieronta, Kuumakivihieronta, BeAlive Kasvohoito, Miesten kasvohoito, Virkistävä jalkahoito tai Hermopistehieronta jaloille.

Käsi- ja jalkahoidot

BeAlive Manikyyri – Tämä käsiä hemmotteleva hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn sekä lakkauksen tai minihieronnan.

Hermopistehieronta jaloille – Tämä terapeuttinen, virkistävä hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja suolakuorinnalla. Lopuksi seuraa ihana jalkojen hermopisteitä paineleva hieronta, joka parantaa verenkiertoa ja energisoi jalkoja.

Virkistävä jalkojen tehohoito – Tämä ihana jalkahoito sisältää kevyen virkistävän piparminttuisen suolakuorinnan, joka poistaa kuivaa ihoa. Lopuksi kosteuttava piparminttuvoide hierotaan jalkoihin. Hieronta energisoi jalkoja ja parantaa verenkiertoa.

BeAlive Jalkahoito – Tämä spa-jalkahoito takaa onnelliset, rentoutuneet jalat. Hoito sisältää jalkakylvyn, mahdollisten kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja lakkauksen tai rentouttavan jalkahieronnan.

BeAlive Pedikyyri – Tämän hoidon jälkeen sinulla on siistit ja huolletut varpaankynnet. Hoito sisältää varpaankynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä lakkauksen ja minihieronnan.

DMK Medipedi-jalkahoito – Tämä DMK -sarjan luksusjalkahoito pehmittää kovettumat ja känsät Alkaline Wash -hoitomenetelmällä. Jaloista jää hoidon jälkeen upean sileät jopa yhden hoitokerran jälkeen. Joissain tapauksissa hoitoja tarvitaan useampi kuin yksi, jotta saadaan poistettua kaikki kovettumat täysin. Kosmetologimme arvioivat jalkojesi kunnon ensimmäisellä hoitokerralla. Raaka-aineet, joita MediPedi -hoidossa käytetään sulattavat kovettumat hellävaraisesti ilman, että vaaditaan rajua jalkaraspin tai veitsen käyttöä.

DMK Medipedi-jalkahoito ja pedikyyri – DMK-sarjan luksusjalkahoito, joka sisältää kovettumien ja känsien poiston lisäksi kynsien ja kynsinauhojen siistimisen.

Kulmat & Ripset

Ripsien värjäys
Kulmakarvojen värjäys
Kulmakarvojen muotoilu

Vartalosokerointi

Brasilialainen
Bikini
Kainalot
Sääret
Reidet
Käsivarret
Selkä
Rintakehä
Ylähuuli&nenä
Kasvot (ylähuuli, leuka, posket)

*Teemme sokeroinnit sekä naisille että miehille.

Meikkauspalvelut

Päivämeikki
Ilta/juhlameikki (sis. irtoripset)
Häämeikki (sis. koemeikin)

Aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä omilla tunnuksilla ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.