fbpx
BeAlive Health Club kosmetologi

Paranna ihosi terveyttä solutasolla!

Oletko jo kokeillut suosittua entsyymiterapiaa, joka herättää ihon toimintaa solutasolta asti?

DMK Entsyymiterapia poistaa kuollutta ihosolukkoa ja herättää ihon toimintaa solutasolta asti. Hoito kiinteyttää ihoa asteittain, vahvistaa verisuonia sekä poistaa epäpuhtauksia. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon luonnollinen terveys kehittyy. 🌱Entsyymiterapia auttaa parantamaan kaikenlaisia iho-ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea sekä esim. ruusufinniä.

Bloggaaja ja vaikuttaja Kira Kosonen kävi hoitamassa ihoaan DMK entsyymiterapia-sarjahoidolla. Lue lisää sekä katso ennen ja jälkeen kuvat Kiran blogista tästä.

”Itse olen käyttänyt entsyymiterapiaa juuri vahvistaakseni kasvojeni verisuonia sekä saamaan apua leuan alueen epäpuhtauksille. Testasin hoitoa ensimmäisen kerran 2017 vuoden lopussa ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomasin, miten ihon ulkonäkö parantui muutamassa viikossa. Heti hoidon jälkeen iho on aina tietty todella kuulas ja ihana, mutta sen todellisen vaikutuksen näkee mielestäni vasta juuri 1-2 viikon päästä. Iho on selvästi vahvempi, tasaisempi sekä pahemmista näpyistä en ole kärsinyt juuri lainkaan. Toki kerran kuussa leuan alueelle ilmestyy aina ne vakituiset hormoonihirvöt, mutta se ei ole mitään verrattuna viime vuoteen.” -Kira Kosonen, DMK Enzyme Therapy Ambassador

BeAlive Health Clubin kosmetologipalveluista löydät seuraavat entsyymiterapiahoidot:

DMK Entsyymiterapia – DMK Entsyymiterapia-kasvohoito on kaikista tehokkain hoito poistamaan kuollutta solukkoa ihon kerroksista. Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa asteittain samalla poistaen epäpuhtauksia käänteisen osmoosin avulla ja parantaen homeostaasin tasapainoa. Lopputuloksena iho voimistuu, sävy tasoittuu ja ihon terveys kehittyy. DMK Enzyme-naamiot voimistavat ihoa sekä auttavat parantamaan ihon ongelmia kuten atooppista ihoa, ärsytystä, aknea ja ruusufinniä. Hoidon yhteydessä saat rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan toiveidesi mukaan. Hoidon kesto 90 min, ovh. hinta 159 €

BeAlive Signature kasvohoito – BeAliven Signature-kasvohoito saa aikaan uskomattomia tuloksia! Helli ihoasi mahtavalla DMK- ja HydraFacial-hoitojen yhdistelmällä. HydraFacial puhdistaa ihoasi ennennäkemättömällä, kivuttomalla teknologialla, kun taas DMK:n Entsyyminaamio saa ihosi verenkierron heräämään, voimistaa ihoa, sekä auttaa iho-ongelmien hoidossa. Tällaista hoitokokonaisuutta ei ole muualla saatavilla. Hoidon kesto 120 min, ovh. hinta 205€.

Lisätietoa hoidoista saat meilitse info@bealive.fi.

Kosmetologimme Emmi ja Sabrina ovat täällä sinua varten. Varaa aikasi hoitoihin tästä.