Pienryhmät

Pienryhmätunnit / Valmennukset

Pienryhmiä voi verrata Personal Training-tunteihin, sillä 4 hengen ryhmäkoon ansiosta ohjaajan on mahdollista antaa henkilökohtaista ohjausta ja opastusta. Tuntikuvaukset ja lukujärjestyksen löydät tältä sivulta.

LUKUJÄRJESTYS KEVÄT 2020

alkaen 7.1.2020 *tuntimuutokset mahdollisia.

MAANANTAI

TIISTAI

10:00-11:00
BODY FIX

Hanna G

17:30-18:30
ENERGY

Emmi

KESKIVIIKKO

10:00-11:00
CORE + STRECHING

Hanna G

TORSTAI

PERJANTAI

LAUANTAI

09:15-10:15
FUNCTIONAL TRAINING

Vaihtuva ohjaaja

Varaa aika pienryhmätunnille!

Pienryhmäohjaukset

1 kerta 25 €
5 kertaa 119 €
10 kertaa 229 €
20 kertaa 400 €

Kertamaksuihin sisältyy laadukkaiden kosmetiikkasarjojen käyttö pukuhuoneessa, treeni- ja kylpypyyhe, sykesensori ja sykkeiden seuranta Polar Club-sovelluksella, lounge-tilan hyödyntäminen rentoutumiseen tai töiden tekoon sekä juoma-automaatin käyttöoikeus, kahvi tai tee.

Varaathan pienryhmätunnin vähintään 2h ennen tunnin alkua. Mikäli estyt saapumasta paikalle, peruutathan varauksesi viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Parkkipaikkamme ovat vain jäsenille (jäsenetu).

Tuntikuvaukset:

BODY FIX 55min

Vahvistetaan keskivartaloa, tehdään liikkuvuus- sekä hengitysharjoituksia. Tunnin lopussa rentoutusharjoitus. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa palautua nopeammin kovasta treenistä, pitää huolta liikkuvuudestaan ja ennaltaehkäistä urheiluvammoja. Jos sinulla on niska-, hartia- tai selkäjäykkyyttä/kipuja tai olet aloittelija, niin tämä tunti soveltuu myös sinulle.

CORE + STRECHING 55min

Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia tehokkailla liikkeillä oman kehon painoa käyttäen. Tunnin lopussa venytellään kehon isompia lihasryhmiä ja tehdään pieni loppurentoutus. Tunnilla saat paljon vaihtoehtoja, joten tunti sopii sekä aloittelijoille että vanhoille konkareille. Tunti ei sovi raskaana oleville.

Energy 60min

Energy -tunti on nimensä mukaisesti energinen ja mukaansatempaava, toiminnallinen pieneryhmätunti. Tunti haastaa koko vartaloa tehokkaasti ja liikkeitä tehdään kehonpainoa ja välineitä (kahvakuulat, levypainot, tangot ja käsipainot) hyödyntäen. Energy -tunti sopii sinulle, mikäli haluat kasvattaa kuntoasi: lihaskestävyyttä, hapenottokykyä, ketteryyttä, liikkuvuutta, tasapainoa ja nopeutta. Tunti toteutetaan oman kuntotason mukaan ja sopii sen vuoksi sekä vasta-alkajille että kovaakin treenaaville.

FUNCTIONAL TRAINING 60min

Toiminnallinen lihaskuntoharjoitus joka kuormittaa useaa lihasryhmää samaan aikaan, näin sykkeet pysyvät ylhäällä koko harjoittelun ajan. Harjoitus kehittää myös koordinaatiota sekä kehonhallintaa. Oman kehonpainon lisäksi voidaan käyttää apuna esim. kahvakuulia, kuminauhoja tai kuntosalilaitteita.