Pienryhmät

Pienryhmätunnit / Valmennukset

Pienryhmiä voi verrata Personal Training-tunteihin, sillä 4 hengen ryhmäkoon ansiosta ohjaajan on mahdollista antaa henkilökohtaista ohjausta ja opastusta. Tuntikuvaukset ja lukujärjestyksen löydät tältä sivulta.

LUKUJÄRJESTYS 1.6.2019–30.6.2019

MAANANTAI

11:30-12:30
BODYPUMP

Johanna

18:45-19:45
CALMING YOGA

Hanna T

TIISTAI

10:00-11:00
BODY FIX

Hanna G

17:00-18:00
FUNCTIONAL TRAINING

Emmi

KESKIVIIKKO

07:00-08:00
FLOW YOGA

Hanna T

10:00-11:00
DEEP STRETCH

Hanna G

TORSTAI

07:00-07:40
HIIT

Netta

PERJANTAI

LAUANTAI

09:15-10:00
FUNCTIONAL TRAINING

Netta

Varaa aika pienryhmätunnille!

Pienryhmäohjaukset

1 kerta 25 €
5 kertaa 119 €
10 kertaa 229 €
20 kertaa 400 €

Kertamaksuihin sisältyy laadukkaiden kosmetiikkasarjojen käyttö pukuhuoneessa, treeni- ja kylpypyyhe, sykesensori ja sykkeiden seuranta Polar Club-sovelluksella, lounge-tilan hyödyntäminen rentoutumiseen tai töiden tekoon sekä juoma-automaatin käyttöoikeus, kahvi tai tee.

Varaathan pienryhmätunnin vähintään 2h ennen tunnin alkua. Mikäli estyt saapumasta paikalle, peruutathan varauksesi viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Tuntikuvaukset:

BODYPUMP® 55min

LesMillsin alkuperäinen ryhmäliikuntatunti, jossa tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-penkin kanssa. Tunnilla muokataan ja voimistetaan kroppaa sekä kehitetään lihaskestävyyttä. Tunnilla käytetään kevyitä painoja ja toistettavia liikesarjoja, jotka kiinteyttävät tehokkaasti. Yhden tunnin aikana teet yhteensä jopa 1000 toistoa, ja kaloreita palaa 500. Tunti sopii haastavasta treenistä nauttiville.

BODY FIX 55min

Vahvistetaan keskivartaloa, tehdään liikkuvuus- sekä hengitysharjoituksia. Tunnin lopussa rentoutusharjoitus. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa palautua nopeammin kovasta treenistä, pitää huolta liikkuvuudestaan ja ennaltaehkäistä urheiluvammoja. Jos sinulla on niska-, hartia- tai selkäjäykkyyttä/kipuja tai olet aloittelija, niin tämä tunti soveltuu myös sinulle.

Calming Yoga 60min

Rauhoittava joogatunti, joka on saanut vaikutteita kiinalaisesta lääketieteestä pohjautuvasta Yin-joogasta. Avaavissa ja tasapainottavissa jooga-asanoissa viivytään 3–5 minuuttia, antaen kehon pysähtyä ja mielen rauhoittua. Tunneilla keskitytään erityisesti lantion ja alaselän alueille sidekudosten ja jännitteiden vuoksi. Tunti soveltuu kaikille.

CIRCUIT TRAINING 45min

Circuit training on koko kehon lihaskuntoharjoittelu, joka toteutetaan kiertoharjoittelun tapaan sekä kehonpainoa että lisäpainoja apuna käyttäen. Tunnilla vuorotellaan lihaskunto- ja aerobisia liikkeitä, jotka jokainen saa toteuttaa ohjaajan avustamana oman kuntonsa mukaan.

DEEP STRECH 55min

Kevyen lämmittelyn jälkeen venyttelemme kehon isoimmat lihasryhmät pitkillä venytyksillä. Tunti soveltuu kaikille.

FLOW YOGA 60min

Flow –jooga perustuu perinteiseen hatha -joogaan, yhdistäen liikkeet sulavasti toisiinsa. Harjoitus on samalla kehoa vahvistava ja avaava. Tuntiin sisältyy asana -harjoitusten lisäksi yksinkertaisia hengitysharjoituksia sekä alku- ja loppurentoutus. Keskitymme tunnilla asentojen ja sarjan rakentamiseen rauhallisessa tahdissa oman tasosi mukaan.

FUNCTIONAL TRAINING 55min

Toiminnallinen lihaskuntoharjoitus joka kuormittaa useaa lihasryhmää samaan aikaan, näin sykkeet pysyvät ylhäällä koko harjoittelun ajan. Harjoitus kehittää myös koordinaatiota sekä kehonhallintaa. Oman kehonpainon lisäksi voidaan käyttää apuna esim. kahvakuulia, kuminauhoja tai kuntosalilaitteita.

HIIT 40min

45 sekunnin työosuuksilla tehtävä sykkeet nostattava lihaskuntotreeni.
Harjoitus tehdään kehonpainolla ja kahvakuulilla. Kuukausittain vaihtuva ohjelma.

TABATA 60min

Intensiivinen treeni, jossa liikutaan korkeilla sykkeillä kehonpainoa sekä eri välineitä hyödyntäen. Hikoile ja kiinteydy! Tunti koostuu lämmittelyn jälkeen kahdeksasta 4 minuutin työosuudesta, joissa liikettä tehdään 20 sekuntia ja levätään 10 sekuntia. Työosuuksien välissä on yhden minuutin tauko. Hauskaa ja haastavaa! Tunti soveltuu kovasta treenistä nauttiville.