Pienryhmät

Pienryhmätunnit / Valmennukset

Pienryhmiä voi verrata Personal Training-tunteihin, sillä 4 hengen ryhmäkoon ansiosta ohjaajan on mahdollista antaa henkilökohtaista ohjausta ja opastusta. Tuntikuvaukset ja lukujärjestyksen löydät tältä sivulta.

LUKUJÄRJESTYS 19.8.–22.12.2019

*tuntimuutokset mahdollisia.

MAANANTAI

18:45-19:45
CALMING YOGA

Hanna T

TIISTAI

10:00-11:00
BODY FIX

Hanna G

17:30-18:30
FUNCTIONAL TRAINING

Emmi

KESKIVIIKKO

07:00-07:40
HIIT

Anne

10:00-11:00
CORE + STRECHING

Hanna G

TORSTAI

PERJANTAI

LAUANTAI

09:15-10:00
FUNCTIONAL TRAINING

Emmi/Anne

Varaa aika pienryhmätunnille!

Pienryhmäohjaukset

1 kerta 25 €
5 kertaa 119 €
10 kertaa 229 €
20 kertaa 400 €

Kertamaksuihin sisältyy laadukkaiden kosmetiikkasarjojen käyttö pukuhuoneessa, treeni- ja kylpypyyhe, sykesensori ja sykkeiden seuranta Polar Club-sovelluksella, lounge-tilan hyödyntäminen rentoutumiseen tai töiden tekoon sekä juoma-automaatin käyttöoikeus, kahvi tai tee.

Varaathan pienryhmätunnin vähintään 2h ennen tunnin alkua. Mikäli estyt saapumasta paikalle, peruutathan varauksesi viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Parkkipaikkamme ovat vain jäsenille (jäsenetu).

Tuntikuvaukset:

BODY FIX 55min

Vahvistetaan keskivartaloa, tehdään liikkuvuus- sekä hengitysharjoituksia. Tunnin lopussa rentoutusharjoitus. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa palautua nopeammin kovasta treenistä, pitää huolta liikkuvuudestaan ja ennaltaehkäistä urheiluvammoja. Jos sinulla on niska-, hartia- tai selkäjäykkyyttä/kipuja tai olet aloittelija, niin tämä tunti soveltuu myös sinulle.

Calming Yoga 60min

Rauhoittava joogatunti, joka on saanut vaikutteita kiinalaisesta lääketieteestä pohjautuvasta Yin-joogasta. Avaavissa ja tasapainottavissa jooga-asanoissa viivytään 3–5 minuuttia, antaen kehon pysähtyä ja mielen rauhoittua. Tunneilla keskitytään erityisesti lantion ja alaselän alueille sidekudosten ja jännitteiden vuoksi. Tunti soveltuu kaikille.

CORE + STRECHING 55min

Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksia tehokkailla liikkeillä oman kehon painoa käyttäen. Tunnin lopussa venytellään kehon isompia lihasryhmiä ja tehdään pieni loppurentoutus. Tunnilla saat paljon vaihtoehtoja, joten tunti sopii sekä aloittelijoille että vanhoille konkareille. Tunti ei sovi raskaana oleville.

FUNCTIONAL TRAINING 45min / 55min

Toiminnallinen lihaskuntoharjoitus joka kuormittaa useaa lihasryhmää samaan aikaan, näin sykkeet pysyvät ylhäällä koko harjoittelun ajan. Harjoitus kehittää myös koordinaatiota sekä kehonhallintaa. Oman kehonpainon lisäksi voidaan käyttää apuna esim. kahvakuulia, kuminauhoja tai kuntosalilaitteita.

HIIT 40min

45 sekunnin työosuuksilla tehtävä sykkeet nostattava lihaskuntotreeni.
Harjoitus tehdään kehonpainolla ja kahvakuulilla. Kuukausittain vaihtuva ohjelma.