fbpx
BeAlive Health Club

Tammikuun treeniryhmät!

BEALIVE AFTER NEW YEAR!

Tee Uuden Vuoden lupaus joka pitää – lähde mukaan BeAlive After New Year -Boostiin ja aloita tammikuun treenikausi tehokkaasti!

Neljän viikon mittainen BeAlive After New Year -Boost on sinulle, joka haluat ottaa tammikuun treenimotivaatiosta kaiken hyödyn irti. Ohjaajiemme Anne Teräväisen sekä Maiju Riskalan valmennuksessa, sitoutuneessa ja motivoituneessa ryhmässä saat itsestäsi enemmän irti, ylität itsesi ja viet treenaamisen uudelle tasolle – kuukauden aikana harjoittelusta muodostuu sinulle rutiini. Kuuden hengen ryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen – treenataan hyvällä, pienellä porukalla, tosissaan, mutta ei vakavissaan! Treenien jälkeen tarjoilemme treeniryhmäläisille spa loungessamme herkullisen ja terveellisen tuorepuuron nautittavaksi – näin palautuminen lähtee heti treenin jälkeen käyntiin.

Boosteja on kaksi, aamu- ja iltaryhmä:

AAMUBOOST 8.1. – 3.2.2020 (hinta 359€)
Treenit maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 6:45 – 7:45. Vetäjinä Anne Teräväinen ja Maiju Riskala

ILTABOOST 9.1. – 3.2.2020 (hinta 239€)
Treenit maanantaisin ja torstaisin klo 17:30 – 18:30. Vetäjänä Maiju Riskala

Kuukauden aikana treenaamme sekä lihaskuntoa että maksimaalista kestävyyttä intervalliharjoitusten muodossa. Jos haluat hyvää fiilistä, tehokasta harjoittelua sekä inspiraatiota alkavan vuoden treeneihin – lähde mukaan!

HUOM! Boostiin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä.

Molempiin treeniryhmiin otetaan maksimissaan 6 osallistujaa, millä taataan henkilökohtaisempi ohjaus ja opastus jokaiselle osallistujalle. Kysy lisää BOOST-ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan joko info@bealive.fi tai maijulottariskala@gmail.com.

Treenirikasta vuotta 2020 toivottaa BeAliven henkilökunta!