Tarina

Keitä meillä on töissä ja mistä kaikki alkoi?

Henkilökunta

Me olemme BeAlive Health Clubilla sinua varten.

BeAlive Johanna
Johanna M

Olen toiminut kuusi vuotta liikunta-alalla. Näihin vuosiin mahtuu useita menestystarinoita, raskauskilojen karistusta, häämekkoon mahtumista, kiinteytymistä ja lihaserottavuutta sekä monipuolisuutta treenaamiseen ja liikunnan tuomista pysyväksi ja säännölliseksi osaksi arkea. Yhdessä asiakkaitteni kanssa olemme onnistuneet muokkaamaan heidän elämästään laadukkaampaa, energisempää ja ennen kaikkea terveellisempää. Tavoitteenani on saada ihmiset rakastumaan liikunnan tuomaan tunteeseen ja monesti käykin niin, että pian he jo rakastavat itse liikuntaa. En halua auttaa asiakkaitani vain kesäkuntoon, vaan haluan tavoitella heidän kanssaan loppuelämän kuntoa. Olen vaativa valmentaja, mutta myös ymmärtäväinen ja kannustava. Minun kanssani treenatessa, saat haasteita harjoitteluun, motivaation treeni-innon ylläpitoon sekä valmentajan, joka auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi oli se sitten laihduttaminen, kiinteytyminen tai lihaskunnon kehittäminen.
Johanna M

CEO / OWNER

BeAlive Health Club Kaisla E.
Kaisla E

Työskentelen BeAlivella asiakaspalvelutehtävissä. Nuorena kilpaurheilu kuului vahvasti arkeeni. Olen harrastanut cheerleaderingia Suomessa ja Yhdysvalloissa. Aikuisiällä olen rakastunut salilla treenaamiseen ja minut löytääkin usein vapaa-ajalla salin puolelta treenaamassa! Olen kouluttautunut sisustussuunnittelijaksi, minkä parissa olen tehnyt muutaman vuoden erilaisia töitä. Töihin tai treeneihin on aina kiva tulla koska BeAlivella on hyvä energia.
Kaisla E

ASIAKASPALVELU / MARKKINOINTI

BeAlive Hanna G
Hanna G

Olen 35-vuotias kahden lapsen äiti. Äidinkielenäni puhun ruotsia. Harrastin nuorena aktiivisesti taitoluistelua. Tällä hetkellä harrastan pyöräilyä, rullahiihtoa, joogaa sekä kuntosalia hyvä olo mielessä. Olen iloinen, energinen ja helposti lähestyttävä tsemppari. 
Olen toiminut liikunta- alalla kokopäiväisesti 10 vuotta, mm. Liikuntakeskus Elixiassa sekä Personal Trainerina että ryhmäliikunta ohjaajana. Vuonna 2011 perustin toiminimen ja vuonna 2014 halusin vielä laajentaa osaamistani ja kouluttauduin urheiluhierojaksi.
Keskityn työssäni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Riittävä uni, fiksu ruokavalio, oikeanlainen liikunta sekä positiivinen ajattelu ovat kaikki yhtä tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille. Tämän lisäksi pidän lihashuoltoa ja rentoutumista erityisen tärkeänä.
Vain sinä itse tiedät miltä kehosi tuntuu, joten opi kuuntelemaan sitä ja toimi sen parhaaksi.

KOULUTUS – Urheiluhieroja v. 2014, FAF Personal Trainer v. 2007, FAF Gym Instructor
v. 2005, Liikuntaneuvoja v. 2002
Hanna G

PERSONAL TRAINER / OHJAAJA

Kristiina


Olen työfysioterapeutti, AMK Selkäneuvoja ja PhysioTrainer. Liikunta-alalla olen työskennellyt yhteensä yli 20 vuotta sivu- tai päätoimisesti. Vuosina 2008 - 2021 toimin työfysioterapeuttina yksityisellä sektorilla työterveyshuollossa ja nykyisin olen kokopäiväinen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen elämäntapaliikkuja ja liikunnallisen alakouluikäisen pojan äiti.
Pitkä työkokemus työterveyshuollossa on tuonut eteeni hyvinkin erilaisia asiakkaiden elämäntilanteita ja asiakkaan kuuntelu sekä hänen lähtökohtiensa huomiointi onkin prioriteettina myös valmennustyössäni. Valmentajana osaan auttaa sinua etenkin, jos kärsit esim. työkuormituksen tai ikääntymisen aiheuttamasta tuki- ja liikuntaelinvaivasta ja toivot saavasi itsellesi yksilöllisesti soveltuvat, kuntouttavat harjoitteluohjeet. Toisaalta metodinani on, ettei keskitytä pelkkään vaivaan, vaan enemmänkin siihen mikä onnistuu hyvin vaivasta huolimatta. Osaan auttaa myös, jos treeniohjelmasi on kangistunut kaavoihin ja kaipaat siihen uutta jujua ja haastetta esim. toiminnallisen harjoittelun avulla. Takataskustani löytyy lisäksi osaamista jäykistyneiden nivelten ja kangistuneen tukirangan liikkuvuuden palauttamiseen dynaamisen liikkuvuusharjoittelun avulla. Koe liikkuvuuden vapautumisen mahtava voima kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisääntyneeseen jaksamiseen sekä arjessa että treenissä!
 
Koulutukseni:
Fysioterapeutti AMK 2001
Työterveyshuollon AMK erikoistumisopinnot 2007
Selkäneuvonta fysioterapeutin työssä AMK erikoistumisopinnot 2010
PhysioTrainer 2020
FasciaMethod – ohjaajan peruskoulutus
Useita ryhmäliikunnan ohjauskoulutuksia
Liikuntapsykologian perusopinnot
Liikuntalääketieteen perusopinnot
Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjinä (Avoin AMK täydennyskoulutus)
Uniterveys – liikunta ja ravitsemus hyvän unen avaimina (Avoin AMK täydennyskoulutus)
Niskan ja selän terapeuttinen harjoittelu (AMK täydennyskoulutus)
Lannerangan aktiivinen kuntoutus (AMK täydennyskoulutus)
Suorien vatsalihasten erkaantuman kuntoutuksen peruskurssi
Kristiina

Fysioterapia

BeAlive Health Club
Piia K

Olen Pohjanmaalta kotoisin oleva osteopaatti. Hierojaksi/urheiluhierojaksi olen valmistunut vuonna 1995. Osteopatian ja hieronnan lisäksi teen myös akupunktiohoitoja. Imperial Health Clubilla (nykyinen BeAlive Health Club) olen ottanut vastaan asiakkaita vuodesta 2001 alkaen. Autan Sinua mielelläni kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa ja vaivoissa. Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon häiriöiden ja kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy. Lämpimästi tervetuloa hoitooni, jonka avulla päästään parhaisiin tuloksiin juuri Sinun kehollesi/hyvinvoinnillesi.

KOULUTUS – v. 1995 Hieroja/urheiluhieroja, v. 2002 Osteopaatti – Valviran rekisteröimä
Piia K

HIEROJA

BeAliven Tarina

BeAlive Health Club on saanut inspiraationsa paikan omistajan Johannan Muhosen tyttärestä, Beasta. Bea on nyt 11-vuotias sanavalmis tyttö, joka ilahduttaa aurinkoisuudellaan. Äitiys on opettanut paikan omistajalle, Johannalle, periksiantamattomuutta, sillä yrittäjyys ei ole aina tuntunut helpolta tieltä. Johanna haluaakin toimia tyttärelleen esimerkkinä siitä, että sinnikkyys palkitaan. Tärkeää on uskoa itseensä ja tehdä töitä unelmiensa eteen.

Yrityksen nimi BeAlive syntyi Johannan tyttären nimestä, sekä sanojen tärkeästä merkityksestä. BeAlive tarkoittaa elossa olemista tässä hetkessä. Haluamme kannustaa kaikkia liikkumaan oman kehonsa ja mielensä ehdoilla elämästä nauttien. Liikunta ja elämä tulee ottaa tosissaan, mutta ei vakavissaan.

BeAlive Health Club

Mistä Kaikki Alkoi?

Salin omistaja Johanna Muhonen on 39-vuotias liikunta-alan ammattilainen, joka löysi kipinän urheiluun jo nuorena. Hän kokeili nuoruudessaan innoissaan useita eri urheilulajeja kuten salibandya, nyrkkeilyä ja juoksua. Kuntosaliharrastus tuli elämään jäädäkseen lukioiässä.

Hän kouluttautui Amerikassa asuessaan spinning-ohjaajaksi, jolloin hänelle vahvistui tunne urheilusta loppuelämän unelma-ammattina. Työ liikkumisen parissa sai vielä hetken odottaa, sillä Johannan muutettua Suomeen hän aloitti työnsä lentoemäntänä. Lentotyö tuntui aikansa miellyttävältä asiakaslähtöisen luonteensa ansiosta, mutta vuorotyö osoittautui raskaaksi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Johannan perhe on toiminut vuorotöissä, ja nyt hänelle itselleenkin näyttäytyi vuorotyön raskas luonne. Oman perheen uurastus on opettanut hänelle paljon korkeasta työmoraalista ja sinnikkyydestä.

Ennen kuin Johanna ehti siirtyä uuden lentoyhtiön listoille, hän sai tietää olevansa raskaana. Hän jättäytyi pois töistä, ja keskittyi pitämään itsestään hyvää huolta liikkumalla ja rentoutumalla. Paikallaan oleminen tuntui turhauttavalta, sillä Bean syntymän odotusta ei aktiivinen liikkuja malttanut odottaa. Bean synnyttyä Johanna otti rauhallisesti liikunnan suhteen, salilla käymisen hän aloitti 10 viikon kuluttua.

3kk tyttären syntymän jälkeen Johanna oli mallikuvauksissa. Kuvausten jälkeen hän sai paljon kyselyitä siitä, että miten hän kykeni palautumaan niin hyvin raskauden jälkeen.Palautumisen salaisuus oli itsestään huolehtiminen omaa kehoa ja mieltä kuunnellen. Nuorempana Johanna saattoi treenata hampaat irvessä ulkonäkökeskeisemmin ja meni treenaamaan, vaikka ei olisi huvittanut. Suhtautuminen liikuntaan parani tyttären syntymän jälkeen, silloin Johanna oppi rakastamaan liikuntaa kroppansa ehdoilla. Hänen mielestään on mukava bonus näyttää ulkoisesti hyvältä treenin ansiosta, mutta paljon tärkeämpää on sisäinen hyvinvointi joka huokuu myös ulos. Äitiys opetti oman ajan olevan terapiaa, mikä auttaa jaksamaan ja helpottamaan stressiä.

Hyvin tehdyn treenin jälkeen on ansaittua herkutella. Elämästä nautiskelu on tärkeää, ja välillä täytyy oppia ottamaan rauhallisesti kiireen keskellä. Liikunnan tuoma hyvän olon tunne koukutti Johannaa jatkamaan urheilun parissa koko loppuelämän. Pitkäaikainen haave kuntosaliyrittäjyydestä sai alkunsa keväällä 2017 pääomasijoittajan ajatuksesta . Johannan pitkäaikainen personal training-asiakas näki valtavan potentiaalin hänen filosofiassaan ohjata asiakkaitaan nauttimaan aidosti liikkumisesta ja sen aikaansaamasta hyvästä olosta. Urheillessa tulee pystyä unohtamaan kiireisen elämän paineet, ja keskittyä täysin omaan hyvinvointiin.

Johannalle tarjoutui mahdollisuus ryhtyä yrittäjästä kuntosalin omistajaksi paikassa, jossa hän oli aikaisemmin työskennellyt personal trainerina. Merkityksellistä hänelle oli paikan sijainti rakkaassa ympäristössä, Helsingin Töölössä. Johannan tytär Bea on syntynyt Töölössä, ja siten paikka on täynnä kauniita muistoja.

Johanna tarttui haasteeseen ryhtyä toimitusjohtajaksi, koska hän haluaa auttaa myös muita löytämään omanlaisen kipinän hyvinvointiin ja liikkumiseen. Tule viihtymään Bealive Health Clubille ja rakastu liikuntaan!