fbpx

Tervetuloa kehittämään juoksukuntoasi Citroën Naisten Kymppi-tapahtumaa varten BeAlive Health Clubille!

Kehitä juoksuasi, parantamalla lihaskuntoasi!

Vahva lihaksisto tuo taloudellisuutta juoksuun, jolloin juoksusta tulee miellyttävämpää ja turvallisempaa.

BeAlive Health Club on yksi Citroën Naisten Kymppi-juoksutapahtuman yhteistyökumppaneista.

Olemme täyden palvelun hyvinvointiklubi Helsingin Töölössä, osoitteessa Töölönkatu 21. Palveluistamme löydät saman katon alta kaikki liikunta- ja hyvinvointipalvelut: kuntosali, kosmetologi- ja hierontapalvelut, personal training- ja fysioterapiaohjaukset, ravintovalmennus ja pienryhmäohjaukset.

Haluamme inspiroida ihmisiä liikkumaan ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Toimintamme ydin on huikea asiakaskokemus ja tämän haluammekin osoittaa sinulle saapuessasi BeAlive Health Clubille. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus valmistautua kevään juoksuihin ennakkoon ja tulla kokeilemaan palvelujamme. Etenkin voimaharjoittelu juoksun tukena auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi ja ehkäisee rasitusvammariskiä.

Tervetuloa tutustumaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa klubillemme Helsingin Töölöön. Voit varata sinulle sopivan esittely- ja veloituksettoman treeniajan laittamalla sähköpostia info@bealive.fi tai soittamalla 040 089 6949. Et tarvitse muuta mukaan kuin treenivaatteet ja iloista mieltä. Meillä pääset treenin jälkeen hyödyntämään eksklusiivista pukuhuonetta, josta löydät niin kylpy- ja treenipyyhkeet, laadukkaat kosmetiikkasarjat kuin upean saunan.

Tapahtumapäivänä lauantaina 25.5. pidämme juoksijoille alkulämmittelyn ja tapahtumatorilla on myös BeAlive Health Clubin oma piste, johon sinulla on mahdollisuus tulla viihtymään kanssamme, saada liikunnallisia vinkkejä ja etuja, tavata liikunta-alan ammattilaisia sekä osallistua arvontoihin.

Lämpimästi tervetuloa BeAlivelle, olemme täällä sinua varten!