Terveyspalvelut

BeAlive Health Club laajentaa edelleen hyvinvointipalvelujensa tarjontaa
ja aloittaa yhteistyön OptimaHealthin kanssa

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen paketin terveydestään ja pidemmän ajan hyvinvoinnistaan kiinnostuneille jäsenillemme ja asiakkaillemme. Tämän vuoksi kehitämme jatkuvasti BeAliven wellness-palveluita. Olemme rohkaistuneita siitä erinomaisesta vastaanotosta, jotka aikaisemmin tarjoamamme wellness-palvelumme ovat saaneet. Tärkeänä osana tätä strategiaa ovat jatkossa huippuluokan fysioterapeuttipalvelut (joita olemme tarjonneet jo aikaisemminkin ja totta kai nämä paljon pidetyt pysyvät ohjelmassa edelleen) sekä erittäin kattava terveyteen liittyvä FitLab-testipaketti, joka sisältää myös lääkärin kanssa konsultaation tuloksista sekä tarvittaessa testiarvojen kehittymisen säännöllisen seurannan jatkossa. Tarkemman kuvauksen testin sisällöstä kerromme heti tammikuussa, jolloin alamme tarjoamaan tätä palvelua. Kevään 2020 alussa alamme tarjoamaan myös uudenlaista Oma Lääkäripalvelua. Palvelu on tarkoitettu kiireisille, joustavuutta tarvitseville ja laadukasta, tarkasti omiin (ja perheen) tarpeisiin räätälöityä lääkäripalvelua arvostaville. Nämä uudet palvelut tulevat muodostamaan tärkeän osan BeAliven wellness-palveluita, joihin tietysti kuuluvat jatkossakin myös laadukkaat ja arvostetut kosmetologi- ja hierontapalvelumme.

Aloitamme yhteistyön OptimaHealth nimisen yrityksen kanssa, jonka takana on kokeneita lääkäreitä ja fysioterapeutteja. Heidän erikoisosaamisalueena on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvien vammojen ehkäisy ja hoito. Nyt alkavat fysioterapeuttipalvelut keskittyvät erityisesti ala- ja yläraajoihin sekä selkään liittyvien ongelmien hoitoon ja kuntouttamiseen. Fysioterapeuttimme ovat toimineet monta vuotta esimerkiksi eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa ja pystyvät tarjoamaan apua pienten ja isojen kuntoutusta vaativien vammojen tai alkavien vammojen hoitamisessa. Käytössä ovat perinteisten fysioterapeuttimenetelmien lisäksi muun muassa manipulatiivinen fysioterapia, joka on fysioterapeuttinen manuaalisen terapian menetelmä tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa sekä ortopedinen manuaalinen terapia, joka keskittyy henkilön fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

”Kuluvan vuosituhannen kuntoiluvillityksellä on merkittävä vaikutus ihmisiin yhteiskuntaluokkaan katsomatta. Nopeasti kehittyvä maailma on luonut ihmisten selviytymisviettiin tarpeen pysyä hyvässä kunnossa säilyttääkseen kilpailukykyisen suoritustason. Ihmiset ovat alati kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan, mutta valitettavasti kaikki eivät ole fysioterapeutteja, personal trainereita tai lääkäreitä. Me pystymme tuottamaan aukottoman analyysin yksilön terveydentilasta sekä räätälöidyt kehitysehdotukset kohentaaksesi tai ylläpitääksesi kyseistä tilaa.”
– Jussi Kosola, CEO, MD, PhD OptimaHealth

Optiman toimintamallia on käytetty lukuisien ammattiurheilijoiden kanssa, erityisesti kauteen valmistavaa esitestausta suomalaisilla jääkiekkoilijoilla ja jalkapalloilijoilla.

”Monitoroimme objektiivisesti, mikäli urheilijan suoritustaso tipahtaa ja reagoidaan asianmukaisesti”.
– Jussi Kosola, CEO, MD, PhD OptimaHealth

Fysioterapeutteina BeAlive Health Clubin ja OptimaHealthin yhteistyössä toimivat Hero Mali, Tero Tolvanen ja Sauli Reunanen.

Fysioterapiapalvelut ovat saatavilla alkuun torstaisin ja viikonloppuisin. Lisätietoa uusista palveluistamme saat meilitse info@bealive.fi. Ajanvaraukset vastaanottomme ja Timman kautta. OptimaHealthin fysioterapiapalvelut alkaen 135 €/tunti.