fbpx

Tiedote 27.4.2021 AVI purkaa virkistystilojen sulkuja

BeAlive avaa kuntosalinsa asiakkaidensa käyttöön jälleen torstaina 29.4 kello 7!

Poikkeusaukiolot toukokuu:
1.5 Vappu suljettu
13.5 Helatorstai suljettu

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on ilmoittanut 22.4 päivätyssä tiedotteessaan, että liikunta- ja virkistystilojen sulkua ei jatketa 28.4 jälkeen. Näin ollen voimme taas avata ovemme.

AVI pitää edelleen voimassa väliaikaisen tartuntatautilain 58d määräyksen, jonka mukaan asiakkailla on oltava tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa.

AVI määrittelee lähikontaktin seuraavasti: ”

”Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. Toimijoiden pitää tehdä kirjallinen suunnitelma siitä, miten ne estävät yleisön ja asiakkaiden lähikontaktit. Keinot toimijat voivat määritellä itse. Jos toimintaa ei ole mahdollista järjestää lain edellyttämällä tavalla, tiloja ei voi käyttää.”

Toteutamme AVIn päätöstä samalla tavalla kuin aikaisemmin keväällä eli tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden käyttää palveluitamme rajoitetusti ja kontrolloidusti tilanteen vakavuuden, ennustamattomuuden sekä tartuntatautilain huomioon ottaen.

Pidämme siis voimassa jo ennen sulkua olleen ”slottijärjestelmän”, jolla varmistamme sen, että BeAlivella on aina maksimissaan 10 henkilöä samanaikaisesti. Haluamme noudattaa periaatteita, joiden avulla kaikille taataan ”oma tila” treenata ja käydä peseytymässä. Pyydämme teitä erityisesti huomioimaan muut jäsenet/asiakkaat ja aikaisemmat ohjeistuksemme, jos käytätte puku- ja suihkuhuoneitamme. Olemme rajoittaneet samaan aikaan ko tiloissa olevien henkilömäärän kahteen.

Jos haluaa tulla treenaamaan tai käyttämään muita BeAliven palveluita, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä respaan erikseen edellisenä päivänä. Varausjärjestelmä toimii soittamalla/tekstaamalla respaan 0400896949 tai lähettämällä sähköpostia info@bealive.fi ja varaamalla oma kahden tunnin salivuoro. Vuorot ovat

Ma-To:
7-9, 9-11, 11-13, 13-15, 15-17, 17-19, 19-21

Perjantaisin:

7-9, 9-11, 11-13, 13-15, 15-17, 17-19

Lauantaisin:
9-11, 11-13, 13-15

Sunnuntaisin:
10-13, 13-15

On tärkeää noudattaa ”slottiaikoja” täsmällisesti, jotta 10 hengen rajoitus ei ylity. Haluammekin painottaa, että on tärkeää noudattaa 25.2.2021 päivättyjä ohjeita (saatavilla salilla, lähetetty sähköisesti), jotka toistamme tässä vielä relevanteilta osin:

”1. Lähikontakteja syntyy tiloissamme eniten pukuhuoneissa ja suihkutiloissa. Pyydämme teitä välttämään sitä, että pukuhuoneissa olisi kerralla enemmän kuin kaksi ihmistä. Pyydämme teitä varaamaan aikaa riittävästi, koska joskus vuoroaan päästä pukuhuoneeseen voi joutua odottamaan. Pyydämme teitä myös toimimaan verrattain ripeästi suihku- ja saunatiloissa etenkin ruuhka-aikoina. Suihkussa käyminen treenin jälkeen kotona on tietysti myös hyvä ja ehkä myös vallitsevassa tilanteessa suositeltava vaihtoehto.
2. Cardioiden osalta on syytä olla menemättä treenaamaan varatun laitteen viereiseen laitteeseen, koska cardiolaitteemme ovat lähekkäin toisiaan ja usein cardiolaitteissa hengästytään ja niissä vietetään pitkiäkin aikoja. Pyydämme, että osoitatte huomaavaisuutta muita treenaajia kohtaan ja noudatatte varovaisuutta.
3. Muissa laitteissa kannattaa myös huomioida varoetäisyydet.
4. Spa Loungessa voi odottaa hyvin esimerkiksi hieronnan alkua tai nauttia esim pirtelöt treenin jälkeen, mutta samat varoetäisyydet luonnollisesti pätevät myös Spa Loungessa.
5. AVIn laajennettu maskinkäyttösuositus luonnollisesti koskee myös Health Clubiamme, mutta pakkoa siihen ei ole.
6. Pyydämme teitä, kuten olemme monesti jo aikaisemmin kirjoittaneet ja kyltit seinillä muistuttavat, käyttämään salilla monessa paikassa saatavilla olevaa käsidesiä säännöllisesti ja puhdistamaan laitteet käytön jälkeen.
7. Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne ja myös valvoo yllä mainittujen ohjeiden noudattamista. Kaikki kysymykset voi lähettää suoraan johanna@bealive.fi