fbpx

TIEDOTE 28.5.2021

Hyvät jäsenet ja asiakkaat,

koronatilanteen parannuttua pääkaupunkiseudulla ja AVIn määräysten muututtua, siirrymme pois slottisysteemistä kesäkuun alussa (tiistai
1.6) ja palaamme silloin takaisin normaalikäytäntöön. Koska virus kuitenkin vaikuttaa edelleen keskuudessamme, on erityisen tärkeää huomioida kanssatreenaajat, ylläpitää turvavälejä ja pyyhkiä laitteet aina käytön jälkeen. Erityisesti pukuhuoneissa sekä suihku- ja saunatiloissa kannattaa käyttää harkintaa, koska ajallisesti pidempään kestävät lähikontaktit syntyvät helpoiten edellä mainituissa tiloissa. Haluamme tarjota kaikille turvallisen ympäristön treenata ja viettää aikaa. Sen onnistuminen on luonnollisesti meidän kaikkien käyttäytymisestä kiinni. Tässä yhteydessä on hyvä myös muistuttaa kaikkia siitä, että yleisen viihtyvyyden ja muiden jäsenten huomioon ottamiseksi on kohteliasta laittaa painot ja muut välineet takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Kesä tulee kovaa vauhtia vaikka ilmoista sitä ei joka päivä voikkaan päätellä.

Juhannuksena olemme kiinni perjantaina 25.6 ja lauantaina 26.6. Sunnuntaina 27.6 olemme auki normaalisti kello 10-15!

Juhannuksen jälkeen maanantaina 28.6 siirrymme tavalliseen tapaan kesäaukioloaikoihin eli olemme auki arkisin kello 7-19. Viikonlopun aukioloaikoihin kesäkauteen siirtyminen ei vaikuta eli lauantaisin olemme auki kello 9-15 ja sunnuntaisin kello 10-15. Kesäaukioloajat ovat voimassa heinäkuun loppuun asti (31.7).

Olette tietysti oikein tervetulleita treenaamaan kesälläkin ja hyödyntämään mahtavaa terassiamme ja ulkoallastamme kauniina kesäpäivinä.

Haluamme toivottaa oikein hyvää ja riemukasta kesää kaikille!