fbpx
BeAlive Health Club SPA

Uutta! Spa-elämykset BeAlive Health Clubilta!

Hemmottele kehoasi rentouttavilla hieronnoilla!

BeAlive Health Clubin palveluvalikoima laajentuu! Valikoimastamme löydät jatkossa myös hemmottelevat Spa-elämykset.

 Uusi yhteistyökumppanimme, Green Oriental Spa, tarjoaa hemmottelevia hierontoja tiloissamme viikonloppuisin. Green Oriental Span hierojat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet 5-tähden hotelleissa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota palveluissamme nyt myös heidän hemmottelevia hierontoja aina perjantaisin kello 14-21 sekä lauantaisin kello 9-17. 

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi hieronnalla! Valikoimastamme löydät seuraavat hoidot:

Thaimaalainen urheiluhieronta 60/90 min
Thai-hieronta, joka vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa tiukkoja lihaksia ja lievittää stressiä. Hieronta ulottuu syvälle lihaskudokseen. Lihaksia käsitellään monipuolisesti kämmenillä, kyynärpäillä ja käsivarsilla. Käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut, kevyt, energinen ja hyvinvoiva.

Balilainen hieronta 60/90 min
Balilainen hieronta keskittyy syviin lihaksiin. Aasialaisiin perinteisiin perustuva hierontamenetelmä vaikuttaa koko kehoon lievittäen stressiä, kipua ja jännitystä.

Aromaterapiahieronta 60/90 min
Rentouttava hieronta sopii väsyneelle, uupuneelle keholle. Lämpimällä öljyllä suoritettava hieronta rauhoittaa ja pehmentää jännittyneet lihakset.

Ayurveda kuumakivihieronta 60/90 min 
Tehokas hieronta suoritetaan aromiöljyseoksessa kostutetuilla, lämmitetyillä basalttikivillä. Hieronta poistaa kuona-ainekertymistä johtuvia lihastukoksia, lievittää kipuja ja rentouttaa.

Niska-hartiaseudun ja pään hieronta 30 min
Niska-hartiaseudun ja pään hieronta lievittää ylävartalon seudun jännityksiä, irrottaa sidekudosta ja parantavat lihasten joustavuutta.
Olosi muuttuu rentoutuneeksi ja energiseksi.

Intialainen päähieronta 45 min
Intialainen päähieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan ayurveda-hoitoon. Hieronnassa lievitetään stressiä ja rauhoitetaan mieltä päätä sormilla painellen. Hoidossa käytetään lämmintä kookosöljyä.

Hinnaston löydät tästä.
Ajanvaraus.Voit myös halutessasi varata ajan soittamalla vastaanottoomme 040 089 6949 tai meilitse info@bealive.fi.
.