B2B & Ryhmät

BeAlive yrityksille ja ryhmille

Järjestä tapahtuma, TYKY-päivä tai hyvinvointipäivä BeAlive Health Clubilla!

Hyvinvointi ja terveys ovat isoja asioita, jotka auttavat jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin arjessa. Olemme aktiivinen hyvinvointiklubi ja meillä voit järjestää yrityksen työntekijöillesi, tiimillesi tai ystäväporukallesi hyvinvointipäivän. Päivä voi pitää sisällään esimerkiksi yhteisen ohjatun harjoituksen, pienryhmävalmennusta, pientä terveellistä purtavaa, hyvinvointiaiheisen luennon ja rentoutumista Spa-tiloissamme.

Olemme valmiita toteuttamaan kaikista yksilöllisimmätkin tarpeet, räätälöimme jokaisen päivän toiveidesi mukaan ja pidämme huolta siitä, että saatte mitä haluatte. Yhteinen ja energinen päivä lisää varmasti motivaatiota, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä antaa uusia virikkeitä ja nostaa tunnelmaa.

Tiloissamme on kuntosalin lisäksi myös spa-lounge, kosmetologin ja hierojan työhuoneet sekä avara ja yksityinen terassi, jossa on paljon tilaa harjoittelemiseen, oleskeluun ja yhteiseen ajanviettoon. Pukuhuoneistamme löytyy ylelliset suihku- ja saunatilat, pyyhkeet ja laadukkaat kosmetiikkasarjat. Pääset tiloistamme myös sisäkautta Scandic Park-hotelliin, joka tarjoaa hyvät puitteet myös majoittumiseen, ruokailuun ja kokoustilojen käyttöön.

Oletko järjestämässä tapahtumaa muualla?

Tuomme palvelumme myös sinun luoksesi – ammattilaisemme saapuvat mielellään tiloihinne ja tapahtumiin opastamaan liikunta- ja hyvinvointiasioissa! Saat meiltä halutessasi ohjaajan tai luennoitsijan tiloihisi tai tapahtumiin. Hyvinvointiluennoilla aiheita lähestytään ratkaisukeskeisesti. Osallistujat saavat konkreettisia ratkaisuja arjen hyvinvoinnin edistämiseksi ja siten myös osaksi päivittäistä työhyvinvointia. Sisältö räätälöidään aina toiveiden mukaisesti. Erilaisia aiheita ovat mm. luovuus arjessa, läsnäolon tärkeys,
stressinhallinnan työkalut, meditaation voima, mielen ja kehon hyvinvointi, monipuolisen ravinnon merkitys ja ruokavalio liikunnan tukena.

Tehdään päivästänne ikimuistoinen! Kysy lisätietoja tai pyydä yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella.

Markkinointi, tapahtumat ja yhteistyöt:

Email:

johanna@bealive.fi(* tarvittava tieto)